Кание Уест изглежда е изтрил всички свои публикации в профила

...
Кание Уест изглежда е изтрил всички свои публикации в профила
Коментари Харесай

Кание Уест изтри Ким и децата от Instagram СНИМКА

Кание Уест наподобява е изтрил всички свои изявления в профила си в Instagram със брачната половинка си, с която са разграничени, Ким Кардашиян Уест и децата им. Рапърът към този момент има единствено шест изявления на обществената си страница в обществената мрежа, написа vesti.bg.

Този ход идва дни, откакто Йе (както рапърът се прекръсти) обществено помоли своите почитатели в Instagram за съвет какво да прави с щерка му Норт, която се появява във видеоклипове в TikTok срещу волята му.

„ Тъй като това е първият ми бракоразвод, би трябвало да знам какво би трябвало да направя , в случай че щерка ми бъде пусната в TikTok срещу моята воля? “, попита той, тагвайки Ким Кардашиян Уест в обявата.

Кардашиян Уест отговори в обява в Instagram, като сподели, че „ непрекъснатите офанзиви “ против нея в изявленията и в обществените медии са „ по-вредни за детето, в сравнение с който и да е всяко едно видео в TikTok, което Норт Уест може да сътвори “.

„ Разводът е задоволително сложен за нашите деца и манията на Кание да се пробва да управлява и манипулира обстановката ни толкоз отрицателно и обществено, единствено предизвиква спомагателна болежка на всички “, написа Кардашиан Уест в обявата.

Кардашиян Уест подаде молба за бракоразвод с Йе през февруари 2021 година след седем години брак .

Оттогава риалити звездата е сантиментално обвързвана с комика и артист Пийт Дейвидсън. Нейните юристи също желаеха съдиите в Калифорния да я създадат „ законно необвързана “, което ще ѝ разреши да се върне назад към моминското си име и неомъжения си статут на фона на други бракоразводни процедури през декември 2021 година

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР