Канело Алварес не само има око за правилния удар, но

...
Канело Алварес не само има око за правилния удар, но
Коментари Харесай

Боксьорът-шампион Канело Алварес продава своето Bugatti Chiron от 2018 г. за близо 4 милиона долара

Канело Алварес освен има око за верния удар, само че и за колите.

Bugatti Chiron от 2018 година, благосъстоятелност на мексиканския боксьор, преди малко беше разгласен за продажба за близо 4 милиона $ в регистъра на duPont. Не е ясно за какво Алварес - който е считан за един от най-хубавите бойци в света - се разделя с прелестния хиперавтомобил, само че съгласно многочислените му появи в Instagram през годините той сигурно се е наслаждавал на времето, прекарано с него.
 width=
В обявата за продажба липсват съответни данни, само че защото Chiron на боксьора е създаден през 2018 година, знаем, че става дума или за общоприет модел, или за първичния вид Sport. Каквато и да е версията, тя, както и всички Bugatti, е специфична. Хиперавтомобилът е изпълнен в двуцветна цветова скица, която съчетава Atlantic Blue с French Racing Blue, като същите цветове се придвижват и в интериора.

В двигателния отсек ще откриете мощен 8,0-литров W16 с четири турбокомпресора. Той е комбиниран със седемстепенна трансмисия с двоен съединител и може да развие 1500 коня и въртящ миг 1600 нютон метра. Данните за продуктивността зависят от типа на Chiron, само че в най-лошия случай ще видите автомобил, който може да форсира от 0 до 100 км/ч за 2,4 секунди и развива оптималната скорост от 420.03 км/ч.

 Снимки:duPont Registry/Getty Images
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР