Канелените рулца са любими на всички. Те имат невероятен вкус

...
Канелените рулца са любими на всички. Те имат невероятен вкус
Коментари Харесай

РЕЦЕПТА: Как да приготвите невероятни КАНЕЛЕНИ РУЛЦА в 4 лесни стъпки

Канелените рулца са обичани на всички. Те имат необикновен усет и основават чувство за домакински уют. Те се вършат с тесто с мая, гарнирано с канела и захар. Що се отнася до лесни за подготвяне и греховно вкусни предписания за закуска или десерт, канелените рулца са едно от първите неща, които ни идват на разум.

Съставките, включени в приготвянето на тези прелестни ролки, са захар, масло, брашно и канела. Така че, в случай че желаете да извършите тези рула вкъщи, следвайте рецептата, дадена по -долу.

Стъпка 1

За да приготвите тестото, смесете в купа 2 чаши универсално брашно, 2 супени лъжици бяла захар, 2 супени лъжици бакпулвер и 1 чаена лъжичка сол. Добавете 3 супени лъжици масло към това и разбъркайте. Комбинирайте ¾ чаша мляко и 1 яйце в друга купа и по-късно прибавете това към сместа.

Стъпка 2

Поставете тестото върху набрашнена работна повърхнина и разточете тестото на правоъгълник с дебелина 1/4 инча. За да приготвите пълнежа, смесете ½ чаша бяла захар, ½ чаша кафява захар и 1 супена лъжица смляна канела.

Стъпка 3

Намажете тестото с малко разтопено масло и поръсете пълнежа от горната страна, както и върху формата за печене. Навийте тестото на руло. Нарежете тестото на дребни части и ги поставете в тавата за печене.

Стъпка 4

Печете на 200 градуса по Целзий за 20 минути. За глазура разбийте дружно 1 чаша захар, 100 грама омекотено крема сирене, ¼ чаша масло и ½ чаена лъжичка ванилов дестилат. Изсипете това върху изпечените канелени рулца и сервирайте.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР