Кандидатурата на Уулвс за европейския футбол беше подсилена от победата

...
Кандидатурата на Уулвс за европейския футбол беше подсилена от победата
Коментари Харесай

Уулвс засилват европейския пробив със скалпа на Фулъм, но проблемите с контузиите се появяват отново

Кандидатурата на Уулвс за европейския футбол беше подсилена от успеха с 2-1 над Фулъм, само че това пристигна за сметка на повече проблеми с травми.

Jean-Ricner Bellegarde накуцва с малко повече от 10 минути преди, до момента в който Pedro Neto, който беше оценен като здрав, откакто усети подколянното си сухожилие предишния уикенд, дръпна малко преди полувремето, държейки задната част на лявото си бедро.

Но домакините накараха Фулъм да заплати за пропуснатите благоприятни условия, като Раян Аит-Нури вкара първия си гол от декември 2022 година в 52-ата минута, а Нелсън Семедо добави отклонена секунда, преди Алекс Иуоби да грабне доста късна разтуха.

Резултатът издига тима на Гари О'Нийл до осмо място в таблицата на Висшата лига през седмицата, когато стана ясно, че Уулвс ще стартира договаряния за контракт със своя управител това лято.

Силната форма на Уулвс беше спряна от загуба с 3-0 от Нюкасъл последния път, до момента в който Фулъм, който искаше да завоюва в Молиньо за първи път от 1985 година, преследваше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР