Кандидатурата на Манчестър Юнайтед да си осигури място в Шампионската

...
Кандидатурата на Манчестър Юнайтед да си осигури място в Шампионската
Коментари Харесай

Новини от Манчестър Юнайтед: Шефът на Фулъм казва, че „най-добрият отбор“ е победил, тъй като Ерик тен Хаг произнася честна присъда

Кандидатурата на Манчестър Юнайтед да си обезпечи място в Шампионската лига през идващия сезон се провали, откакто претърпяха загуба с 2-1 против Фулъм в събота.

Отборът на Ерик загар Хаг беше вторият най-хубав през първото полувреме на Олд Трафорд, макар че Фулъм поведе едвам преди приключването тутакси, когато Калвин Беси стреля у дома. Белите имаха шансове да създадат мача отвън обсега, само че бяха краткотрайно осъдени за разсипничество, когато Хари Магуайър изравни в края на мача.

Въпреки че имаха лични благоприятни условия, Юнайтед бяха уловени, защото Алекс Иуоби завоюва за Фулъм в 97-ата минута. Това беше горчиво разочароващ резултат за Червените дяволи, които се надяваха да обезпечат четвъртата си поредна победа във Висшата лига с вярата си за място в първите четири.

Юнайтед остава на шесто място, само че е на три от Тотнъм на пето място и на осем зад четвъртия Астън Вила, който победи Нотингам Форест с 4-2 в събота. Ето последните вести от Червените дяволи.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР