Кандидатурата на Ивайло Иванов за главен секретар на МВР е

...
Кандидатурата на Ивайло Иванов за главен секретар на МВР е
Коментари Харесай

Кандидатурата на главния секретар на МВР е съгласувана с президента

Кандидатурата на Ивайло Иванов за основен секретар на Министерство на вътрешните работи е съгласувана с президента, съобщи пред медиите в Народно събрание вътрешният министър Младен Маринов.

Спазил съм процедурата по координиране, следва декрет, добави той. 

Маринов сподели още, че е заречен на синдикатите в Министерство на вътрешните работи да разпредели като коледни бонуси всички средства, които останат за личен състав, откакто бъдат изплатени заплатите. Всичко, което остане след привършване на заплащанията, ще бъде разпределено по равно на всички, увери министърът.

Младен Маринов разяснява и следващия донос, които 7 грантаджийски организации от редиците на съдии, юристи, както и дежурният Хелзинкски комитет, изпратиха до Европейска комисия против отпадането на мониторинга над България.

" Не мога да разясня предпочитание. След като е изпратено, някой има някаква цел и цели с това писмо нещо ", сподели министърът на вътрешните работи.

" Аз разясня резултата, който е залегнал в отчета на Европейска комисия, и считам, че ние, всеки български жител би трябвало да поддържа институциите този мониринг да бъде анулиран, защото считаме, че нашата страна заслужава да има доверие в нейните институции и тя го потвърждава с дейностите, които подхваща ", безапелационен беше вътрешният министър.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР