Кандидатствали ли сте за , но сте получили отказ вместо

...
Кандидатствали ли сте за , но сте получили отказ вместо
Коментари Харесай

Съвети за тези, на които не е даден банков заем

Кандидатствали ли сте за, само че сте получили отвод вместо предстоящите средства? За страдание това се случва. Но вместо да се откажете, проверете каква може да е повода банката да не ви дава заем, какво да вършиме в такава обстановка?

Защо банките не дават заем и къде да го вземем?

Клиентите, получили отвод за издаване на заем, би трябвало да знаят, че банката не е длъжна да изяснява повода за такова решение. Най -честите аргументи включват ниски приходи, липса на публична претовареност, неизплатени заеми и заеми, неприятна кредитна история и други

Ако банката отхвърли молбата ви за паричен заем, не се отхвърляйте. Струва си умерено и „ хладно “ да анализирате финансовото си положение и, в случай че е належащо, да приложите „ стратегия за възобновяване “: да изплатите отговорности, които въздействат отрицателно върху кредитоспособността ви, или да прекратите контракт за кредитна карта, който не се употребява.

Трябва също да ревизирате информацията в кредитното бюро - може би банката, в която дългът е погасен в точния момент, е не запомнила да уведоми институцията за това? Ако по-късно не са дали заем в банката, би трябвало да потърсите различни благоприятни условия. Това са организации за микрофинансиране, заложни къщи за коли, физически лица и други компании, които дават заеми.

Характеристики на приемане на кредитни средства в разнообразни финансови организации

Днес, с изключение на банките, доста организации се занимават с издаване на кредитни средства. Това са институции за микрофинансиране, заложни къщи и така нататък Също по този начин някои частни лица се занимават с даване на пари против рента, само че активността им не се контролира от настоящото законодателство. Не би трябвало обаче да забравяме за високите лихви, които се дефинират от тези организации. Що се отнася до заложни къщи, това не е доста благонадежден вид. Не са редки случаите, когато кредитополучателите губят собствеността си, в това число колите.

Разбира се, можете да отворите бизнес с потребителски заем, който не е толкоз мъчно да се получи от която и да е банка. Но въпреки всичко е вярно да употребявате целеви заем. Най -често за тази цел банката отпуска заем в границите на разнообразни общински и държавни стратегии за подкрепяне на бизнеса. Обикновено това е висока цена на заема и къс период (средно три години). Не дават подобен заем просто по този начин. И е вярно. Индивидуален бизнесмен, който има подобаващ бизнес проект, може да го получи. Често може да се наложи обезпечение или поръчителство за заем.

Кредитът за развиване на бизнеса също е известен и банките го оферират по -често, в сравнение с за пускане на бизнес. Обикновено тези целеви пари се употребяват за разширение на производството, закупуване на първични материали или попълване на активи. Можете да похарчите тези пари единствено за задачите, за които сте ги взели, в противоположен случай ви грозят санкции или искане на банка за предварително погасяване на заема. Условията за кредитиране, несъмнено, се разграничават в другите банки.

Източник:
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР