Кандидатпрезидентската двойка ще бъде обявена в рамките на срока. Тя

...
Кандидатпрезидентската двойка ще бъде обявена в рамките на срока. Тя
Коментари Харесай

Познавате добре кандидат-президентската двойка на ГЕРБ, увери Захариева

" Кандидатпрезидентската двойка ще бъде оповестена в границите на периода. Тя има късмет да завоюва даже да бъде оповестена месец преди изборите, в случай че са добре познати имена в общественото пространство ". Това съобщи Екатерина Захариева.

Захариева добави пред БНР, че президентът Румен Радев ще бъде главен конкурент на номинирания за държавен глава от ГЕРБ.

" Убедена съм, че ще бъдем първа политическа мощ, тъй като хората осъзнаха, че апелите за изчегъртване и омразата са мощни, само че краткотрайни. Целта на една партия на избори е да може да осъществя своята стратегия посредством сформиране на кабинет. За нас не е нова съдружната просвета, това е демокрацията... Българите чакат от българските политици да бъдат виновни да намерят формулата за сформиране на кабинет. Ние сме подготвени да участваме в намирането на тази формула ", сподели още тя.

Тя увери, че ГЕРБ са подготвени да приказват с всяка една политическа партия в Народното събрание, с цел да се откри формула за сформиране на постоянно държавно управление.

" Естественият ни сътрудник са Демократична България. Крайно време е и те да осъзнаят, че няма по какъв начин да се вършат, че не съществуват ГЕРБ и нашите гласоподаватели ".

Според нея българи очернят репутацията на България в Европейския парламент, " задачата е да се реализиран дребни политически сметки ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР