Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ ще бъде обявена в рамките на

...
Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ ще бъде обявена в рамките на
Коментари Харесай

Захариева: ГЕРБ може да спечели президентските избори с добре познати имена

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ ще бъде оповестена в границите на периода. Тя има късмет да завоюва, даже да бъде оповестена месец преди изборите, в случай че са добре познати имена в общественото пространство.

Това сподели пред БНР Екатерина Захариева от ГЕРБ.

По думите ѝ президентът Румен Радев ще бъде главен конкурент на номинирания за държавен глава от ГЕРБ.

" Убедена съм, че ще бъдем първа политическа мощ, тъй като хората осъзнаха, че апелите за изчегъртване и омразата са мощни, само че краткотрайни. Целта на една партия на избори е да може да осъществя своята стратегия посредством сформиране на кабинет. За нас не е нова съдружната просвета, това е демокрацията. Българите чакат от българските политици да бъдат виновни, да намерят формулата за сформиране на кабинет. Ние сме подготвени да участваме в намирането на тази формула ", добави Екатерина Захариева.

Тя увери, че ГЕРБ са подготвени да приказват с всяка една политическа партия в Народното събрание, с цел да се откри формула за сформиране на постоянно държавно управление.

" Естественият ни сътрудник са " Демократична България ". Крайно време е и те да осъзнаят, че няма по какъв начин да се вършат, че не съществуват ГЕРБ и нашите гласоподаватели ", акцентира Екатерина Захариева.

Според нея българи очернят репутацията на България в Европейския парламент, като " задачата е да се реализиран дребни политически сметки ".

По думите ѝ Република Северна Македония не би трябвало да взема решение вътрешнополитическите си проблеми на гърба на България. Винаги сме им подавали ръка в сложни моменти, само че България има доста ясни и изпълними условия, сподели още Екатерина Захариева.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР