Кандидатката за лидер на ДБГ Богдана Станоева се отказва от

...
Кандидатката за лидер на ДБГ Богдана Станоева се отказва от
Коментари Харесай

Димитър Делчев е единственият кандидат-председател на ДБГ

Кандидатката за водач на ДБГ Богдана Станоева се отхвърля от лидерската борба и напуща партията. Така единствен претендент за поста на Меглена Кунева остава б ившият народен представител Димитър Делчев . Днес партията избира нов ръководител. Освен избор на ръководител в дневния ред на събранието са включени точки за промени в устава на партията и приемане на резолюция.

Делчев е правист по обучение, има тапия по " Английско и европейско право " от Кеймбриджкия университет. Има също магистратура по " Мениджмънт и бизнес администрация " от Американския университет в България. по " Английско и европейско право " от Кеймбриджкия университет. Има също магистратура по " Мениджмънт и бизнес администрация " от Американския университет в България.

 Димитър Делчев не чака и кабинетът
Димитър Делчев не чака и кабинетът " Борисов-3 " да изкара цялостен мандат

Над 420 публични поръчки са опорочени, счита реформаторът

Още пре 2011 година Димитър Делчев е консултант в акцията на Меглена Кунева като самостоятелен претендент за президент на Република България. През идната година става съучредител на политическа партия " Движение България на жителите ". През 2014 година Делчев се заклева като депутат в 43-то национално заседание, а все още е з аместник-председател на " Движение България на жителите ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР