Кандидатката обеща, че ако я изберат, ще стои редом със

...
Кандидатката обеща, че ако я изберат, ще стои редом със
Коментари Харесай

Харис прие номинацията за президент с реч за борба на демокрацията срещу тиранията

Кандидатката даде обещание, че в случай че я изберат, ще стои паралелно със съдружниците от НАТО и ще поддържа Украйна
Вицепрезидентът Камала Харис публично одобри номинацията на своята партия за президент с вдъхновяващ апел за битка с тиранията по света, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" В продължителната битка сред демокрацията и тиранията, аз знам къде съм и знам къде е мястото на Съединените щати ", сподели 59-годишната Харис, обвинявайки Тръмп, че се подчинява на диктатори.

Тя разказа изборите на 5 ноември като " скъпа, мимолетна опция да преодолеем горчивината, цинизма и предишните борби на разделянето. Това е опция да се начертае нов път напред. "

" В името на американците, като тези, с които съм израснала, хора, които работят старателно, преследват фантазиите си и се грижат един за различен, в името на всички тези, чиито истории могат да бъдат написани единствено в най-великата нация в света, одобрявам вашата номинация да стана президент на Съединените щати ", сподели Харис пред въодушевените присъстващи.

Харис неведнъж акцентира разликите сред нея и Тръмп. " Само си представете Доналд Тръмп без ограничители ", сподели тя.

Тръмп, който даде обещание да отговори в действително време на речта на Харис, разгласява поредност от известия в обществената си мрежа " Трут соушъл ", до момента в който Харис още говореше, в това число, че: " Тя е равнозначна на непросветеност и уязвимост " ; " Присмиват се на страната ни по целия свят! " и " Тя в никакъв случай няма да бъде уважавана от тираните на света! "

Междувременно Харис разгласи и приоритетите, които смята да извърши като президент, предава Българска телеграфна агенция.

Харис съобщи, че нейният конкурент, републиканският претендент за президент Доналд Тръмп не е угрижен за междинната класа. " Вместо повишението на налозите на Тръмп ще приемем понижаване на налозите за междинната класа, което ще облагодетелства повече от 100 милиона американци ", сподели Харис, представена от Ройтерс.

Кандидатката даде обещание, че в случай че стане президент, ще стои паралелно със съдружниците от НАТО и ще поддържа Украйна.

Харис посочи още в речта си, че в този момент е време за преустановяване на огъня сред Израел и " Хамас " и за договорка за освобождение на заложниците в Газа.

" Винаги ще не отстъпвам правото на Израел да се пази ", сподели Харис, като добави, че " това, което се случи в Газа, е ужасна покруса ".

" Президентът Байдън и аз работим, с цел да прекратим тази война по подобен метод, че Израел да е в сигурност, заложниците да бъдат освободени, страданието в Газа да свърши и палестинският народ да може да осъществя правото си на достолепие, сигурност, независимост и самоопределяне ", акцентира Камала Харис.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР