Кандидатите за президент Румен Радев и Анастас Герджиков се изправиха

...
Кандидатите за президент Румен Радев и Анастас Герджиков се изправиха
Коментари Харесай

Инициативните комитети на Радев и Герджиков в спор: Кой е по-по-най?

Кандидатите за президент Румен Радев и Анастас Герджиков се изправиха един против различен в избирателен преди балотажа в неделя. Двамата сблъскаха отзиви по публични тематики, в които съществена роля играе президентската институция.

Как се показаха претендентите за президентския пост и какви послания насочиха двамата - тематиката разясниха Светлана Шаренкова от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Румен Радев и Нидал Алгафари от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Анастас Герджиков.
Йотова поддържа дейностите по адрес на Турция поради изборите, поддържа и Нинова
Смятам, че това, което направи Министерство на външните работи, е най-нормалната постъпка в тази обстановка. Така вицепрезидентът Илияна Йотова отбрани дейностите на...

„ Със сигурност има явен победител от дебата. За тези, които поддържат Радев – това е Радев. За тези, които поддържат Герджиков – това е той. Въпросът беше в перифериите, към които се обърнаха единият и другият. Там сякаш надви проф. Герджиков и то от позицията на това, че е съпротива на настоящ президент, който е направил и положителни, само че и не чак толкоз положителни неща ”, сподели Алгафари. Не се зададоха обаче съществени въпроси в името на положителния звук ”, добави той по Нова телевизия.

„ Не мисля, че този спор даде освен това от това, което знаем за двамата претенденти. Той сподели, че Радев е постоянен, мощен, явен, волеви, а Герджиков беше безреден, нападателен, с неразбираеми послания, с персонални обвинявания и с заяждания, които бяха като реплики към публиката без всякаква обосновка ”, уточни Светлана Шаренкова.

„ Радев беше квалифициран за дебата и се отнасяше с почитание към съперника си, за разлика от Герджиков. Той се държа нападателно, с подмятания и персонални нападки, които нямаха обосновка ”, сподели още тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР