Кандидатите за подписа на нападателя на се увеличиха с още

...
Кандидатите за подписа на нападателя на се увеличиха с още
Коментари Харесай

Руски гранд влезе в битката за Жорди Кайседо от ЦСКА

Кандидатите за подписа на нападателя на се усилиха с още два. Днес " Тема спорт " оповестява, че и съветският гранд Спартак (Москва) има интерес към еквадореца, като показва, че съветски управител, непосредствен до управлението, е проучил опцията за привличането на голаджията. Същевременно, изданието показва, че Кайседо е препоръчан на Спартак дружно с още четирима нападатели.
Московчани са в нелек интервал и все още заемат деветото място в класирането в съветския хайлайф. Само четирима други тимове са отбелязали по-малко попадения през сезона дотук от тях и новият треньор Паоло Ваноли се пробва да укрепи офанзивата си.
Междувременно, futbolecuador.com оповестява, че и турски клуб се интересува от тяхната звезда. Става дума за втородивизионния Аданаспор, който се бори за промоция в Суперлигата. Според информацията, клубът щял да изпрати публична оферта в околните дни, като е податлив да заплати много сериозна сума.
Досега Жорди Кайседо беше свързван с Газиантеп, Динамо (Киев), клубове от Италия и Франция. Според неговия управител трансферната цена на нападателя е 5,5 милиона евро.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР