Кандидатите за общински съветници от Има Такъв Народ Марио Янев

...
Кандидатите за общински съветници от Има Такъв Народ Марио Янев
Коментари Харесай

Кандидатите за общински съветници от ИТН Марио Янев и Оля Тошева:Искаме да работим за просперитета на Кюстендил

Кандидатите за общински съветници от Има Такъв Народ Марио Янев и Оля Тошева показаха целите си за работа като част от бъдещия локален парламент.

Марио Янев е претендент за общински консултант с преференция 105.
Роден и израстнал в град Кюстендил, приключил висше обучение НСА има и втора компетентност Електронно изчислителна техника.
" Избрах да остана и да се развъртвам в град Кюстендил, имам личен бизнес от към 20 години. Видях, че в нашия град за тези 20 години няма развиване, а дори запада.Около 20 000 души липсват, множеството работят или в чужбина или в огромните градове на България.Също по този начин няма съществени предприятия и са намалели приходите на самите жители.Децата в учебните заведения също са намалели, няма и експерти ",заяви Марио Янев.
Ако стане общински консултант ще работи за развиването на град Кюстендил, за увеличение популацията, възстановяване на инфраструктурата.
" В Кюстендил и то в огромни жилищни квартали, да вземем за пример като " Герена " липсват улици и канализация.Работа по привличане на нови вложения и планове, с което да се покачат приходите и стандарта на нашия град ", безапелационен е Янев.
Той ще рабти и за преизчисляване на налозите и таксите, които скочиха двойно, да са съответни на стандарта на живот в Кюстендил.
" Ще работя за развиването на спортната активност в град Кюстендил, защото спорта е доста занемарен, както и спортната база.Давам за образец стадион " Странджата ", който е в доста неприятно положение ", сподели Янев.
Той уточни, че е доста значимо младите да останат и да работят в Кюстендил, тъй като би трябвало да се усили нселението на общината.Да се заселят още веднъж селските региони, тъй като и там тече развой на обезлюдяване.
" Това ще стане с стратегии за развиване на селските региони посредством селскостопански и туристически действия.Всички тези проблеми, които ги изброих въздействат и на моеот развиване, на моя бизнес и на моя метод на живот и по тази причина аз желая да работя и да се развъртвам за град Кюстендил ", безапелационен е Марио Янев.
Като приоритет за него въпреки всичко са вложения в инфраструктура-тротоари, пътища, улици и канализация, тъй като в 21 век има региони, в които няма път и канализация.

Оля Тошева е приключила Езикова Гимназия в град Кюстендил.След това е придобила степен управител в туризма и е приключила рехабилитация в Медицински лицей " Филаретова ".
От 30 години съм жител на Кюстендил, тъй като съм родена в София.Цялото детство съм си изкарала тука, след това осъзнатите години и за това време не съм видяла никакво развиване.Затова с сътрудниците желаеме да работим за разцвет на града ", съобщи Оля Тошева.
Тя уточни, че има доста огромен капацитет за развиване на уелнес туризъм в Кюстендил.
" Това не значи единствено СПА туризъм, само че и това дасе преглеждат исторически обекти, естествени забележителности.Още по- огромен капацитет има в земеделието, единствено че липсват пазари, Нашата група общински съветници желаеме да работим за намирането на такива пазари ", сподели Тошева.
Тя ще е най- потребна и дейна в браншове туризъм и земеделие.
Тошева е унаследен аграрни производител с малко стопанство, само че въпреки всичко продукцията която изкарва не е дребна, само че няма къде да я осъществя.
" Нашата група е от хора с разнообразни ползи и занимания, всички сме работещи по специалностите си, които желаеме да се развиваме и живеем в Кюстендил.Това е най- огромната ни цел, тъй като младежите ги няма тук.Малко са тези на моята възраст, аз съм на 38 години и избирам да пребивавам, работя и да се развъртвам в Кюстендил.Не искам да се местя в София или след това да тичам в чужбина, това за мен не е приоритет ", безапелационна е Тошева.
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР