Кандидатите за народни представители в новия парламент от 5 МИР

...
Кандидатите за народни представители в новия парламент от 5 МИР
Коментари Харесай

Филип Попов: БСП стои зад здрави принципи, доказали тежестта си преди повече от столетие

Кандидатите за народни представители в новия парламент от 5 МИР Видин разговаряха с последователи на партията в гр. Брегово и село Кутово. На пазара в Брегово хората изложиха своите терзания за невижданата политическата конюнктура в страната, в която българите още веднъж са изправени пред пети следващ избор в границите на един постоянен мандат. По думите им това погубва народа, а оцеляването става все по-трудно. 
Всяка неделя търговците излизат, с цел да предложат лична продукция от месо, мляко, плодове и зеленчуци. Водачът на листата Филип Попов показа с тях, че социалистите залагат на работещи решения по какъв начин да се помогне на българското земеделие, което е народен приоритет, а в годините се трансформира в губещ икономически бранш, заради незадоволителното финансиране.
„ Разработени са ясни ограничения за възобновление на бранша - високотехнологично поливно земеделие, с цел да се подтиква родното произвеждане. Възнамеряваме да създадем и държавни зеленчукови тържища, които да създават качествени плодове и зеленчуци, както и да развием отглеждането на животни “, разяснява пред бреговчани Филип Попов.
На срещата в село Кутово лидерът на листата разиска настоящите проблеми в България и крещящата потребност от повишение приходите на популацията в изискванията на висок ценови скок и  икономическа рецесия. Филип Попов изясни, че Българска социалистическа партия е обществено виновна и единствената партия, която предлага таван на цените на питателните артикули от първа нужда, до момента в който ГЕРБ, Политическа партия, Демократична България и Движение за права и свободи настояват за рязане на обществени придобивки, с цел да се реализира 3% бюджетен недостиг и България да влезе в Еврозоната.
„ Страната ни не е подготвена за тази сериозна стъпка, не и тъкмо в този момент “, разяснява още Попов и напомни двете дела, които социалистите ревниво пазят – история, еднаквост, национална памет и опазване на патриархалното българско семейство – с майка и татко. „ Абсурдно звучи „ родител-1 “ и „ родител-2 “, камо ли в него да се отглежда трети обществен пол, друг от мъжки и женски “, добави Филип Попов. 
Кандидат – депутатската листа се срещна и с поданици на  община Белоградчик – в дребните обитаеми места -  селата Салаш и Рабиша. Стана ясно, че в граничното планинско селце, което се намира единствено на 4 км. от границата ни със Сърбия, където се организира и най-големият обичаен Международен събор на Балканите - „ Кадъ боаз “, постоянен превоз липсва.
„ Да! Можем – нашата идея е България! Гласувайте с номер 1 в бюлетината идната неделя - за вас, за вашите деца, за идните генерации! “, прикани за поддръжка на парламентарния избор Филип Попов. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР