Кандидатите за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за

...
Кандидатите за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за
Коментари Харесай

Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листата си във Видин

Кандидатите за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 5-ти Многомандатен изборен регион - Видин се записаха в районната изборна комисия във Видин. Водач на листата още веднъж е Росица Кирова. До мен и този път, както и предходните три пъти, застава тимът на Видин, съобщи тя, представена от БНР.
 
" Застават хора от Видин, отдадени на идеята Видин, които са подготвени да работят. Почтени, умни, образовани - естествени хора. Готови да отделят малко повече от персоналното си време, с цел да създадат нещо за цялата ни общественост и освен, с цел да дадат своя дан за България - това, което могат да дадат като експертиза. За мен е наслаждение да повеждам тази листа. Изключително доста благодаря за доверието, което получих от водача на политическа партия ГЕРБ, господин Борисов, за следващ четвърти път, тъй като това значи, че той няма подозрения в качествата, освен, които имам, само че той няма подозрения в това което Видин ще реализира на следващия избор ".
 
Втори в листата е общинският консултант Тихомир Станчев, на трето място е юристът Валери Димитров, четвърти е Мирослав Любомиров. На пето място е Ани Арутюнян, шестата позиция е за лекар Ангел Гошов, седми е Румен Кънчев, финален в листата е регионалния координатор на ГЕРБ Видин Александър Матеев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР