Кандидатите за бизнес награда могат да подават документи от днес

...
Кандидатите за бизнес награда могат да подават документи от днес
Коментари Харесай

Стартира 5-то издание на конкурса за наградите на Българската асоциация на рекламодателите

Кандидатите за бизнес премия могат да подават документи от през днешния ден до 02 септември 2018

Българската асоциация на рекламодателите (БАР) отваря за кандидатури петото издание на състезанието BAAwards. BAAwards отличава фирмите с най-хубави и новаторски маркетингови тактики, осъществени през миналата година. Условията за присъединяване изискват акциите да са осъществени в интервала сред 1 януари 2017 година и 15 май 2018 година Участниците могат да подадат своите поръчки онлайн до 02 септември 2018 на уеб страницата на състезанието.

През тази година мотото на BAAwards е „ БАРкод на триумфа “, с което уредниците показват концепцията, че положителните маркетолози умеят да разшифроват настройките на потребителите и съумяват да намерят точния ключ към техните потребности и потребности.

Кандидатстващите бизнеси ще се състезават в 10 разнообразни категории: " Нов артикул ", " Нова услуга ", " Нова корпоративна марка, " Ребрандинг на артикул, " Ребрандинг на услуга ", " Корпоративен ребрандинг ", " Пускане на пазара на освежен артикул ", " Пускане на пазара на актуализирана услуга ", " Активиране на марка " и " Корпоративна обществена отговорност ". Асоциацията развива състезанието непрекъснато като тази година за първи път се учредява и студентска премия за план на тематика: „ Пускане на пазара на нов брандиран артикул или услуга в съществуваща категория “. Сроковете за подаване на планове в надпреварата за студентска премия ще бъдат оповестени по-късно.

Проектите ще бъдат оценени от водещи експерти в областта на маркетинга и връзките. В състава на журито влизат: Кирил Хаджидинев (Белла), Янко Кръндаров (Интерснак), Боряна Великова (Кока-Кола), Силвия Костова (Пощенска банка), Йолита Ботева (ОМК), Венцислав Хиков (Графити-ББДО), Николай Неделчев (Публицис), Юлиян Добрев (Blue Point), Ива Димова (Ipsos), Кристиян Постаджиян (НБУ) и Христо Катранджиев (УНСС).

“В миналогодишния конкурс BAAwards бяха подадени рекорден брой акции - 43, което съставлява 20% растеж по отношение на 2016. BAAwards продължава да се развива и паралелно с възходящия брой поръчки за присъединяване, пораства и качеството, за което свидетелства и повишението от година на година на междинната оценка в конкурса” – сподели Росен Мисов, изпълнителен шеф на БАР.

Подробна информация за състезанието BAAwards – периоди и условия за присъединяване, може да прочетете на „ BAAwards 2018’ – Баркод на триумфа “
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР