Кандидатите на ГЕРБ и коалиция „БСП за България“ ще се

...
Кандидатите на ГЕРБ и коалиция „БСП за България“ ще се
Коментари Харесай

В Лиляче избират кмет на втори тур тази неделя

Кандидатите на ГЕРБ и коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ ще се явят на втори тур на частичните избори за кмет на село Лиляче, който ще се състои в неделя – 10 юли, оповестиха от Общинската изборна комисия.
Частичните избори в селото бяха планувани с президентски декрет, откакто пълномощията на определения на постоянните локални избори кмет Красимир Петров бяха прекъснати предварително поради тримесечна условна присъда за ръководство на автомобил след приложимост на алкохол. Той, като претендент на ВМРО-БНД, и още шестима претенденти на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Възраждане, обединенията „ Българска социалистическа партия за България “ и „ Демократична България-Обединение “ и един самостоятелен, се явиха на първи тур на изборите на 3 юли. До балотаж доближиха претендентът на „ Българска социалистическа партия за България “ Цветослав Цветков и издигнатата от ГЕРБ Вероника Ценова. Разликата сред двамата е 14 действителни гласа.
Избирателите в Лиляче са 1017, съгласно вписаните в изборните описи. В неделя те ще гласоподават в три секции, една от които е преносима – за хора с трайни увреждания, които не им разрешават да доближат до местата за гласоподаване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР