Кандидатите и преминалите успешно програмите на Телерик Академия през 2023

...
Кандидатите и преминалите успешно програмите на Телерик Академия през 2023
Коментари Харесай

Телерик Академия удвои приходите си за 5 години


Кандидатите и миналите сполучливо стратегиите на Телерик Академия през 2023 година са с 29% повече от тези през 2022 година (снимка: Телерик Академия)

Образователната компания Телерик Академия обяв и двоен растеж на приходите за последните 5 години. През същия интервал Академията е удво ила броя на стратегиите и интереса към тях, както и броя на приключилите курсисти. Мрежата от сътрудници пък се утроява, като доближава над 260 компании.

За предходната 2023 година Телерик Академия регистрира 30% нарастване на претендентите и приключилите. 94% е удовлетвореността на курсистите в Alpha стратегиите, 92% – тази в Upskill стратегиите, а 91% от приключилите биха предложили образованието в Академията на другар, оповестиха от компанията.

Екипът на Академията нараства с 35% (до близо 50 специалиста) през 2023 година Данните на компанията сочат, че 6 500 индивида обмислят нов кариерен старт благодарение на Телерик Академия, а претендентите и миналите сполучливо стратегиите са с 29% повече от тези през 2022 година

През последната година Телерик Академия продължава да влага в развиването на стратегиите, като осъществя 19 стратегии (13 Alpha и 6 Upskill). Академията усъвършенства и форматите на образование, като, с помощта на все по-бързо навлизащия в бизнеса изкуствен интелект, съумява да направи ролята на трейнърите по-продуктивна.
още по темата
За последните 5 години мрежата от компании, които работят с Телерик Академия, нараства до над 260 компании. 3 от 4 организации в партньорската мрежа декларират, че геният на Телерик Академия е по-добре квалифициран от учащите се в други организации. Това удостоверява, че определеният холистичен метод на трейнингите, с фокус върху практическата подготовка и комбинацията сред механически и така наречен меки умения (soft skills), покачва качеството на образованията.

През 2023 година Телерик Академия прибавя в портфолиото си и нова Upskill стратегия (Upskill Data Analyst), в отговор на възходящата потребност от експерти по разбор на данни в международен мащаб. Пилотната стратегия ще започва през април тази година.

„ Целта ни през 2023 година беше да се развиваме и да бъдем адаптивни на измененията. Това, което ни отличава, са освен сполучливите бизнес индикатори, а цялостният резултат на Телерик Академия върху обособения човек, върху ИТ промишлеността и върху стопанската система като цяло ”, сподели Александра Мечкова, основен изпълнителен шеф на Телерик Академия.

За 2024 година Академията има още по-амбициозни проекти, цели за нови стратегии и формати на образование, както и постигане на нови територии, добави тя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР