Кандидатите евродепутати от ГЕРБ и СДС Андрей Новаков и Илия

...
Кандидатите евродепутати от ГЕРБ и СДС Андрей Новаков и Илия
Коментари Харесай

Андрей Новаков и Илия Лазаров откриха обновеното читалище „Св.Св.Кирил и Методий“ в с.Мененкьово

Кандидатите евродепутати от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Новаков и Илия Лазаров откриха обновеното читалище „ Св.Св.Кирил и Методий “ в село Мененкьово. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.Читалището претърпя главен ремонт откакто бе опожарено през 2016 година

„ Аз бях тук през 2017 година, когато бяха останали единствено стените. Ето, че две години по-късно и след вложени един милион лв. пред нас има прелестно читалище, което вие заслужавате. На добър час! “, сподели пред жителите на селото Андрей Новаков. Той напомни пред мененкьовци, че е добре осведомен с традициите и хората от селото, защото неговият татко е роден тук. Средствата за ремонта на читалището са събрани и със съдействието на народния представител от ГЕРБ Даниела Малешкова.



„ За мен е изключителна чест и голямо наслаждение да споделя вашия празник по случай реновирането на читалище „ Св.Св.Кирил и Методий “. Това е следващото доказателство за това, че политиката на държавното управление на Бойко Борисов стига до всяко българско село и всеки български дом. Апелирам към вас на 26 май да подкрепите Андрей Новаков - вашия съгражданин, който през всички тези години като евродепутат потвърди, че работи във ваш интерес “, сподели Даниела Малешкова.



Сред формалните лица бяха още зам.-министърът на културата Амелия Гешева, зам.-министърът на младежта и спорта Николай Павлов, регионалният координатор на ГЕРБ Найден Шопов, ректорът на Химико-технологичен и металургичен университет проф.д-р Митко Гергиев, ръководителят на Общински съвет Белово Васил Савов, кметът на община Белово инж. Костадин Варев и кметът на с.Мененкьово Иван Адов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР