Кандидатирам се за президент през 2024 г. На Украйна. Това

...
Кандидатирам се за президент през 2024 г. На Украйна. Това
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Пригожин за президент. Ама на Украйна

Кандидатирам се за президент през 2024 година На Украйна. Това разгласи шефът на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин в малко видео.

И още от Пригожин - съветските сили се намират на 1,2 км от административния център на град Бахмут, съобщи ТАСС. Британското министерство на защитата в ежедневната си разследваща сводка за бойните дейности в Украйна също оповестява за придвижване на съветските сили в Бахмут, само че с цената на тежки загуби, заради което съгласно ведомството съветските войски мъчно ще съумеят да задържат темпото на щурма на града, съобщи Асошиейтед прес.

По време на визитата на сръбския президент Александър Вучич в Босилеград и покрайнините бяха арестувани и отведени в полицията водачите на локалните българи и членове на Културния информативен център. Това бе първа аудиенция на сръбски държавен глава от 97 години насам.

Президентът Румен Радев анулира присъединяване си в десетия световен конгрес в Баку. Държавният глава, който е в Азербайджан, е дал позитивна проба за Ковид-19. Впоследствие са му били направени още два теста, които са негативни, той не демонстрира признаци на болестта, само че това е решил да анулира учатието си във форума, заяви пресслужбата на президентът.

Би Би Си разгласи, че краткотрайно смъква от екран своя дълготраен водещ на паметното футболно предаване Match of the Day ( " Мач на деня " ) Гари Линекер. Казусът се трансформира във водеща тематика на Албиона в последните дни, като стигна до висшите политици. Причината за мярката е пост на звездата в Туитър, в който той съпостави влезнал в действие миграционен закон, предусещащ депортиране на влезлите нелегално в страната чужденци, с политиката на нацистка Германия през 30-те години на предишния век.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР