Кандидатът за земеделски министър на “Има такъв народ е юрист,

...
Кандидатът за земеделски министър на “Има такъв народ е юрист,
Коментари Харесай

Кой е Пламен Абровски - кандидатът за земеделски министър на ИТН

Кандидатът за аграрни министър на “Има подобен народ ” е правист, приключил е Югозападния университет. От самото начало е специалист по земеделска политика на партията на Слави, лидер на листата за депутати в Монтана.

За петте години работа в Постоянното посланичество на Р България към Европейския съюз, Брюксел, Кралство Белгия получава положително образование и подготовка във връзка с Европейското законодателство в бранш „ Земеделие ”. Участието му в Съвета на министрите по земеделие и риболовство на Европейски Съюз както и в другите работни групи към Съвети и Комитети към Европейска комисия развива компетенциите му във връзка с водене на договаряния, връзка с задгранични делегации и методите на взимане на решения. Познава доста добре законодателството в бранш „ Земеделие ” и в областта на опазването на здравето на животните, фитосанитарния надзор и сигурността на храните Има положителни знания в Административното, Трудовото, Търговското и Гражданското право.
 Пламен Николов публично показа втория проектокабинет на ИТН Пламен Николов публично показа втория проектокабинет на " ИТН "
Номинираният за министър председател от " ИТН " Пламен Николов показа лист на претендентите за министрите пред публицисти в Народното събрание....

Работил е още и като специалист в Института по агростратегии и нововъведения. Бил е и юрист в организацията по храните. Има стаж и в държавната администрация, влиза в земеделското министерство още по времето на Мирослав Найденов в първия кабинета “Борисов ”. През последните 3 години работи като юрист. Сам показва, че Има Такъв Народ има два целта в земеделието. Първият е да се основат условия за опазване и развиване на междинна класа аграрни производители, които да държат селските региони живи. Вторият - закъснение на процеса по централизация на запаси.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР