Кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева промени извънредно програмата си и

...
Кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева промени извънредно програмата си и
Коментари Харесай

Невяна Митева на място - от Вера Су: Това е екологична катастрофа и пробив в сигурността

Кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева промени изключително програмата си и отиде персонално да огледа претоварването на рисковото наличие от кораба „ Вера Су “ през днешния ден. Тя е родом от Добрич и е получила десетки позвънявания от обезпокоени близки, другари, риболовци и земеделци, които всекидневно сигнализират за замърсяването на морето.

„ Максимално бързо страната би трябвало да вземе ограничения за решение на този екологичен проблем. Опасният товар освен ще унищожи природата, която е предпазена в тази част. Но към този момент заплашва поминъка на локалните и ще съсипе бизнеса и туризма “, сподели Невяна Митева от Камен бряг. „ Искаме незабавни ограничения за Добруджа, желаеме незабавни ограничения за Яйлата, желаеме незабавни ограничения по отношение на този транспортен съд и тази екологична бомба “, прикани тя.



Невяна Митева призна, че усеща Добруджа като персонална идея и е пристигнала, с цел да поддържа добруджанци, тъй като „ аз съм една от тях и съм тук, с цел да бъда с тях “. „ Звънят ми другари риболовци и плачат, че в този момент е моментът за най-хубавия и първокласен лов на риба, на най-добрe отгледаните разнообразни типове риби. Но не могат да ловят риба, тя се унищожава, просто изчезва и гине. Хората тук се усещат изоставени, тъй като близо месец не се подхващат съответни дейности, а водата към този момент се замърсява и отравя “, показа тя.
Апелът й е незабавно да се претрупа рисковото наличие на кораба и виновните лица да вземат ограничения за понижаване на замърсяването преди да е станало съдбовно късно за природата.
Кандидатурите за вицепрезидент на Невяна Митева и за президент на проф. Анастас Герджиков са издигнати от Инициативен комитет от 67 изтъкнати българи от разнообразни сфери на публичния живот.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР