Кандидатът за участие в Лига Европа Херта (Берлин) продължава да

...
Кандидатът за участие в Лига Европа Херта (Берлин) продължава да
Коментари Харесай

Автогол намали шансовете на Херта за място в Лига Европа

Кандидатът за присъединяване в Лига Европа Херта (Берлин) продължава да се отдалечава от постигането на огромната си цел, откакто позволи загуба с 1:2 при гостуването си на Фрайбург в мач от 25-ия кръг на немския шампионат. При отрицателно за отбора стичане на резултатите в другите дуели шестата позиция може да се окаже на 7 точки.

Футболистите от столицата имаха игрово преимущество, само че автогол на капитана им Ведад Ибишевич 10 минути преди края наклони везните в интерес на домакините. Само четири минути преди този момент нападателят беше изравнил за 1:1 в миг, в който Херта доминираше тотално. Отборът дори потегли да печели срещата, само че Ибишевич имаше нещастието да отклони кълбото в личната си мрежа при опит да спре връхлитащия дебютант Кевен Шлотербек. Вина за гола носи и вратарят Руне Йорщайн.

TOOOOR!

Nico #Schlotterbeck macht bei seinem Bundesliga-Debüt das 2:1 (81').#SCFBSC pic.twitter.com/ZxilVjKRtW
— SC Freiburg (@scfreiburg) March 9, 2019
Иначе Фрайбург беше повел в 27-ата минута, когато правещият доста мощна пролет Винченцо Грифо асистира на Нилс Петерсен и той порази мрежата с глава.

Домакините към този момент са на 11 точки от рисковата зона и могат да са спокойни за мястото си в Бундеслигата. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Бундеслига 25 кръг, събота 9 март  Фрайбург 2:1краен резулат  Херта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР