Кандидатът за шеф на НЗОК Станимир Михайлов изпрати становище до

...
Кандидатът за шеф на НЗОК Станимир Михайлов изпрати становище до
Коментари Харесай

Кандидатът за шеф на НЗОК с коментар след новото писмо на ДАНС

Кандидатът за началник на НЗОК Станимир Михайлов изпрати мнение до Комисията по опазване на здравето в Народното събрание след новото писмо на ДАНС. То е входирано в уеб страницата на Народното събрание.

Той показва спомагателни документи и информация във връзка със собствеността на „ Балкан Кредит “ АД . Михайлов акцентира, че сдружението в никакъв случай не е отпускало заеми, а оборотите му не са огромни.

„ Никога не е имало предумисъл, предпочитание или смисъл да затулям акционерите в „ Балкан заем “ АД. Дружеството има счетоводител и правист. Те постоянно са придвижвали тези административни процедури. Аз към този момент съм прекратил присъединяване си в сдружението, само че в случай че има осъществено административно нарушаване, сдружението ще си понесе съответната административна отговорност. Но декларирам, че сдружението в никакъв случай не е правило активност в несъгласие на закона, не е имало покупко-продажби, които да попадат в обсега на ЗМИП “, акцентира той.

Кандидатът за шеф на НЗОК показва нотариално заверена декларация от представляващия сдружението „ Балкан заем “ АД по член 63, алинея 4 от ЗМИП за действителните притежатели на сдружението.

„ Това са две сдружения, които са благосъстоятелност на моята брачна половинка “, написа Михайлов. От мнението му излиза наяве, че брачната половинка му е едноличен притежател на капитала на „ Медитеранео 1 “ ЕООД /собственик на 80% от капитала на „ Балкан заем “ АД/ и на „ Буллузо “ ЕООД /собственик на 20% от капитала на „ Балкан заем “ АД/.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР