Кандидатът за президент републиканец, заобиколен от няколко служители на правоохранителните

...
Кандидатът за президент републиканец, заобиколен от няколко служители на правоохранителните
Коментари Харесай

Тръмп нарече животнии подчовеци нелегалните имигранти в САЩ

Кандидатът за президент републиканец, заобиколен от няколко чиновници на правоохранителните органи, изброи няколко престъпни случая, свързани със обвинени лица, които са в страната незаконно, и предизвести, че насилието и хаосът ще обзет Америка, в случай че не завоюва изборите на 5 ноември.

Докато говореше за Лейкън Райли - 22-годишна жена от Джорджия, за която се твърди, че е убита от венецуелски преселник, намиращ се в страната незаконно - Тръмп съобщи, че някои имигранти са подчовеци.

" Демократите споделят: " Моля ви, не ги наричайте животни, те са хора ". Аз споделих: " Не, те не са хора, те не са хора, те са животни ", сподели Тръмп, който беше президент в интервала 2017-2021 година

По време на предизборните си речи Тръмп постоянно твърди, че имигрантите, пресичащи нелегално границата с Мексико, са избягали от затвори в родните си страни и подхранват свързаната с принуждение престъпност в Съединените щати, написа Българска телеграфна агенция.

Въпреки че наличните данни за имиграционния статут на нарушителите са нищожни, откриватели настояват, че хората, живеещи нелегално в Съединени американски щати, не правят подтиснически закононарушения в по-висока степен от родените в страната жители, означи Ройтерс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР