Кандидатът за президент от ВМРО доц. Милен Михов отговори на

...
Кандидатът за президент от ВМРО доц. Милен Михов отговори на
Коментари Харесай

Кандидатът за президент на ВМРО заформи шокиращ скандал с наш университет

Кандидатът за президент от Вътрешна македонска революционна организация доцент Милен Михов отговори на обвиняванията против него по въпроса за какво е уволнен от Великотърновския университет.

„ От дълго време воювам с ректора на университета, тъй като той наложи ръководство на боязън, послушание, закани и уволнения”, съобщи Михов в предаването Здравей, България ".

Той изясни, че преди 3 години е изпратил сигнал до прокуратурата. Той се е отнасял до образованието 175 на италиански жители за придобиване на учителска дееспособност.

„ Сигналът е за официално осъществяване на образование и на процедура отпечатване на свидетелства за учителска дееспособност в България за италиански жители, които никой не е виждал”, сподели доцент Михов.

„ Подаването на сигнала беше мой цивилен дълг. Знаеш, че това ще има реакция за мен. И първия ден, в който се върнах след мандата ми като народен представител, бях уволнен. Подал съм тъжба в съда във Велико Търново”, сподели доцент Михов.

Той изрично отхвърли обвиняванията за „ обръчи от компании на ВМРО”, взели участие в ремонтите на университета.

„ В заповедта ми за уволняване няма нищо подобно”, сподели доцент Михов. В нея бил написан като претекст за уволнението му подадения сигнал до прокуратурата и МОН.

Кандидатката за вицепрезидент Мария Цветкова изясни претекстовете си да се включи в конкуренцията. „ Сред нашите цели са отбраната на националния приоритет, мощна защита, съхраняването на българското семейство”, сподели Цветкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР