Кандидатът за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши говори за намесата

...
Кандидатът за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши говори за намесата
Коментари Харесай

Робърт Кенеди-младши при Тъкър Карлсън разкри плана Украйна: Как беше създаден конфликтът и защо Америка стигна до червените линии

Кандидатът за президент на Съединени американски щати Робърт Кенеди-младши приказва за намесата на Съединени американски щати в руско-украинския спор

Робърт Кенеди-младши, племенник на президента Джон Ф. Кенеди и един от актуалните претенденти за президент на демократите в Съединени американски щати, даде дълго изявление на известния публицист Тъкър Карлсън, по време на което показа мислите си за положението на нещата у нас и в чужбина. По-специално, той приказва за обстановката в Украйна и подстрекателите на спора, както и по какъв начин това се отрази на самите американци.

БАЙДЪН съдебна експертиза ОПИТВА ДА МЕ ИЗКАРА ОТ ИГРАТА “

Интервюто стартира с полемика, че администрацията на Байдън напълно заплаща разноските за персонална сигурност на украинския президент Володимир Зеленски. Тя обаче отхвърля да обезпечи на Кенеди-младши законната отбрана на Секретните служби по време на изборната конкуренция.

„ Джо се пробва да извади мен, неговия главен съперник, от играта за номинацията на Демократическата партия. Нека ви припомня, че татко ми и чичо ми бяха убити, тъй че Националният комитет играе в действителност сложна игра “, сподели Кенеди младши.

ТЕ ОБЕЩАХА ДА НЕ РАЗШИРЯВАТ НАТО НИТО НА ДЮЙМ, НО Гражданско отделение ПРИДВИЖИХА НА ИЗТОК С ХИЛЯДИ МИЛИ

Политикът изясни от кое място идва руско-украинският спор и по какъв начин Съединени американски щати са измамили съветската страна с неразширяването на НАТО. Според него група хора, по-известни като неоконсерватори, са почнали да приказват намерено за връзките сред Северноатлантическия алианс и Киев от 2001 година, само че " разривът " е настъпил малко по-рано.

През 1989 година Берлинската стена рухна, а през 1991 година Съветският съюз се разпадна изцяло. След това Горбачов сподели на Тони Блеър и Джордж У. Буш, че ще изтегли 400 000 руски бойци от Германска демократична република и ще им разреши да обединят Германия под командването на войските на НАТО. В отговор той изиска един-единствен ангажимент - в никакъв случай да не се уголемява НАТО още на изток.

Кенеди-младши напомни, че тъкмо в този миг държавният секретар на Съединени американски щати Джеймс Бейкър произнася известната фраза: „ Ние обещаваме, че няма да преместим НАТО нито на дюйм на изток “. И тогава, през 1996 и 1997 година се прояви Збигнев Бжежински, който стана създател на неоконсервативното придвижване.

По думите на политика в него са включени още Доналд Ръмсфелд, Пол Улфовиц, Робърт Каган и Виктория Нуланд. Всички те имаха вяра, че Съединени американски щати са спечелили Студената война и тази победа им е дала привилегията да „ преобладават над света, употребявайки превъзходството във военния статут на еднополярната мощ “.

Тези хрумвания образуват основата на плана " Нов американски век ", който допуска, че Съединените щати ще водят, ще имат 21-ви век. Бжежински сподели: „ Добре, би трябвало да стартираме този развой с разширение на НАТО до всички някогашни руски републики “. Беше 1997 година

В отговор американският „ проектант на Студената война “ и идеологически татко на политиката на „ въздържане “ Джордж Кенан съобщи, че това ще провокира бурна реакция от Русия. Уилям Пери, до момента в който към момента беше държавен секретар на Съединени американски щати, даде ултиматум на Клинтън: „ Ако извършите това, ще подам оставка, тъй като е толкоз неразумно “. Подобно мнение изрази и тогавашният дипломат на Съединени американски щати в Русия, а в този момент началник на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс.

„ Най-голямата неточност, която Америка можеше да направи, е да разшири НАТО на изток. Но ние отидохме по-далеч, като се преместихме не на един инч, а на хиляди благи и обхванахме още 14 страни. Тогава поставихме нуклеарни ракетни установки, система за противоракетна защита „ Иджис “, ракети „ Томахоук “, които могат да доближат Москва за 12 минути. Разположихме ги в Полша и Румъния, а по-късно се опитахме да ги пренесем и в Украйна дружно с НАТО “, сподели Кенеди младши.

Според него американците в действителност са стигнали до „ алената линия “, както към този момент се е случило през 1962 година по време на Кубинската ракетна рецесия. Освен това Американската организация за интернационално развиване предумишлено и целеустремено финансира митингите на Майдана през 2013-2014 година и влага в тях 5 милиарда $.

РУСНАЦИТЕ В УКРАЙНА БЯХА ТРЕТИРАНИ КАТО ДОВЕДЕНИ ДЕЦА

- Месец преди украинския държавен прелом Виктория Нуланд организира скришен диалог с посланика на Съединени американски щати и напряко образува нов кабинет от прозападни министри за Украйна. Като цяло сред 1947 и 1997 година Централно разузнавателно управление на САЩ е свалило 83 държавни управления, една трета от кабинетите на земята.

Кенеди младши се оплака, че съветското население в Украйна в този момент се третира като доведени деца при мащеха. Бият ги, подиграват им се, не им разрешават да практикуват своята просвета и език. В същото време Зеленски обществено призна през 2019 година, че е подготвен да извърши Минските съглашения.

Но след това внезапно се обърна. Не знаем какво в действителност се е случило, само че е рационално да се допусна, че държавното управление на Съединени американски щати му е споделило, че не може да го направи. И по този начин, още през февруари 2022 година единствено 40 000 съветски бойци влязоха в Украйна а ние се развикахме: „ Путин се пробва да вземе властта в Европа “.

Само в Киев живеят над 3 милиона души. Очевидно Путин не е желал да заграби страната, а единствено да настани хората на масата за договаряния. Месец по-късно всички съглашения бяха реализирани, само че Байдън изпрати Борис Джонсън в Украйна, с цел да принуди Зеленски да наруши съглашението.

ЦЕЛТА НА БАЙДЪН Е ДА СМЕНИ РЕЖИМА В РУСИЯ

Според Кенеди-младши Киев е единствено медиатор в битката сред Русия и Съединени американски щати, на който към този момент са платени 113 милиарда $ за това. И в действителност, на въпроса „ за какво американците оказват помощ на Украйна “, министърът на защитата Лойд Остин отговори: „ Нашата цел в този спор е да изтощим съветската войска и да отслабим способността й да се бие където и да е другаде по света “.

А самият Байдън добави, че „ нашата цел е промяната на режима в Русия “. Всъщност няма нищо общо с Украйна.

Поради разноските на Съединени американски щати за помощ за Украйна и орязването на обществените стратегии на страната, 45 милиона американци към този момент са изгубили достъп до купони за храна и до здравно обезпечаване. В същото време администрацията на Байдън продължава да упорства, че всички тези пари ще бъдат върнати на американските военни подизпълнители.

МОСКВА САМО СТАВА ПО-СИЛНА

Кенеди-младши добави, че най-лошият резултат от външната политика на Съединени американски щати е доближаването сред Москва и Пекин. Освен това, провокирайки страната ни към борба, американските политици не помнят, че Русия е водещата нуклеарна суперсила в света.

„ Руснаците имат с хиляди повече нуклеарни бойни глави от нас. Техните оръжия са доста по-добри от нашите. Те могат да смъкват нашите бойни глави, само че ние не можем да свалим много от тяхните. Всеки, който счита, че Русия не е подготвена за спор, би трябвало да гледа документалния филм на Netflix за Сталинград.

Ние също по този начин трябваше да разбием Русия със наказания, само че я направихме по-мощна. Руснаците в този момент имат чудесна комерсиална договорка с Китай и разширението на БРИКС в сериозен опит да се отдалечат от американската валута.

Политикът също удостовери, че Съединени американски щати в действителност са основали биолаборатории в Украйна като част от стратегии за биологично оръжие. Според него тези оръжия употребяват всички типове нова технология за синтетична биология CRISPR и способи на генно инженерство, които не са били налични за предходното потомство.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР