Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е

...
Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е
Коментари Харесай

Тръмп: Щях да бомбардирам Москва, ако Путин беше нападнал Украйна в моя мандат

Кандидатът за президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че е щял да " бомбардира Москва ", в случай че нахлуването на Русия в Украйна бе почнало по време на неговия мандат. Той съобщи това по време на предизборната акция на частно събитие, написа The Washington Post. 

Анонимни събеседници на изданието означават, че Тръмп е предположил, че в случай че е бил президент на Съединени американски щати, той " щеше да бомбардира Москва и Пекин, в случай че Руската федерация нахлуе в Украйна или Китай нападне Тайван “. Забележките изненадаха някои от донорите на акцията му.

Журналистите прибавят, че като цяло по време на предизборни събития Тръмп приказва за външната политика и тематиките, които разисква на манифестации, а точно инфлацията и имиграцията.

" Докато поддръжниците на Джо Байдън в Холивуд и Силиконовата котловина се въздържат от поддръжка за пагубната акция на Байдън, донорите в цялата страна максимизират напъните си за преизбирането на президента Тръмп, защото осъзнават, че не можем да си позволим още четири години ужасна политика на Джо Байдън “, съобщи говорителката на Тръмп Каролайн Левит в изказване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР