Кандидатът за президент на Републиканската партия Ники Хейли открива Деня

...
Кандидатът за президент на Републиканската партия Ники Хейли открива Деня
Коментари Харесай

Хейли пише валентинки за Тръмп, които да изпрати на Путин, Си, Ким Чен Ун: „Аз обичам диктаторите и те ме обичат“

Кандидатът за президент на Републиканската партия Ники Хейли открива Деня на Свети Валентин с обидно копаене на остарелия си началник, някогашния президент Доналд Тръмп, като написа някои „ любовни писма “ от негово име.

„ Честит Свети Валентин от Доналд Тръмп за диктаторите по света! През годините Тръмп изповядваше любовта си към най-бруталните диктатори в света и възхваляваше тяхната мощ и лидерски умения “, се споделя в изказване на акцията на Хейли.

Нейната акция пусна няколко хапливи „ любовни писма “, наблягащи на цитати от 77-годишния Тръмп за някои от най-големите съперници на Съединени американски щати.

52-годишната Хейли, която беше дипломат на Тръмп в Съединени американски щати в Организация на обединените нации от 2017 година до 2018 година, от дълго време разчиташе на опита си във външната политика като част от главното си показване пред гласоподавателите.

„ Розите са червени. Теменужките са сини. Обичам диктаторите и те също ме обичат “, гласи първото, ориентирано към самия Тръмп.

Кампанията на Тръмп бързо отхвърли пренебрежението.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР