Кандидатът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп не очаква

...
Кандидатът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп не очаква
Коментари Харесай

Тръмп не очаква Джо Байдън да се откаже от президентската надпревара

Кандидатът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп не чака президентът Джо Байдън да се откаже от конкуренцията за Белия дом макар възходящите апели в Демократическата партия. Това съобщи организация Ройтерс.

78-годишният Тръмп означи, че 81-годишният Байдън ще откаже да напусне акцията поради егото си. По думите му президентът е задържал номинацията на Демократическата партия поради всички делегати на конгреса, които е спечелил по време на първичните избори на Демократическата партия по-рано тази година.

Според Тръмп делегатите не могат да създадат нищо да изкарат Джо Байдън от борбата за Белия дом, с изключение на да разчитат на 25-ата корекция. 25-ата корекция на конституцията на Съединени американски щати разрешава на вицепрезидента и членовете на кабинета да разгласят, че президентът не е в положение да извършва отговорностите си, прехвърляйки работата на вицепрезидента като настоящ президент.

Байдън неколкократно акцентира, че от президентската конкуренция.
 Тръмп: Ще спра войната против Украйна, само че не при изискванията на Путин! Байдън изиска Съединени американски щати да спрат Русия Обновена
Тръмп: Ще спра войната против Украйна, само че не при изискванията на Путин! Байдън изиска Съединени американски щати да спрат Русия

Ключов спор за Белия дом
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР