Кандидатът за президент на най-голямата опозиционна партия в Тайван изключи

...
Кандидатът за президент на най-голямата опозиционна партия в Тайван изключи
Коментари Харесай

Кандидатът за президент на Тайван от опозицията изключва преговори за обединение с Китай

Кандидатът за президент на най-голямата опозиционна партия в Тайван изключи договаряния за обединяване с Китай, в случай че бъде определен в събота, наблягайки дребната възможност за разрешаване на разногласието сред двете страни на пролива даже при държавно управление в Тайпе, което е по-гъвкаво по отношение на Пекин.

Хоу Ю-их, някогашен шеф на полицията и претендент на Гоминдан, сподели в четвъртък, че до момента в който ръководещата Демократична прогресивна партия носи известна отговорност за повишаването на напрежението с Китай през последните години, той не храни илюзии по отношение на желанията на Пекин по отношение на Тайван.

„ В рамките на мандата си няма да жегвам въпроса за обединяването. В връзките сред двете страни на пролива не можете да разчитате единствено на едната страна “, сподели Хоу, обещавайки да даде приоритет на укрепването на защитата на Тайван пред подновяването на разговора с Пекин.

В четвъртък, по-малко от 48 часа преди отварянето на изборните секции, Китай Службата по въпросите на Тайван предизвести избират...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР