Кандидатът за президент на изборите през 2024 г. Робърт Кенеди-младши

...
Кандидатът за президент на изборите през 2024 г. Робърт Кенеди-младши
Коментари Харесай

Робърт Кенеди: САЩ създадоха терористичната групировка „Ислямска държава“

Кандидатът за президент на изборите през 2024 година Робърт Кенеди-младши упрекна държавното управление на Съединени американски щати, че е създатело терористичната формация „ Ислямска страна “, като вследствие на офанзивите на нейните членове близо 2 милиона бежанци от Близкия изток са нахлули в Европа, а демокрацията в Европа е била унищожена, заяви на 21 април иранската телевизия „ Press TV “.

Робърт Кенеди-младши разгласи кандидатурата си за бъдещите президентски избори в Масачузетс на 19 април, като укори американското държавно управление, че е похарчило 8 трилиона $ за военната инвазия в Ирак, игнорирайки тежката обстановка, в която се намира междинната класа в Съединени американски щати. Той прикани Вашингтон да постави завършек на всичко това.

В коментар на това представителят на иранското Външно министерство Насер Канаани съобщи на 21 април в обществените мрежи, че Съединени американски щати сигурно са основателите на „ Ислямска страна “, което Робърт Кенеди потвърди още един път в изявлението си.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР