Кандидатът за президент на БФС Михаил Касабов смята, че негови

...
Кандидатът за президент на БФС Михаил Касабов смята, че негови
Коментари Харесай

Касабов похвали Михайлов и отличи двама конкуренти за президентския пост

Кандидатът за президент на БФС Михаил Касабов счита, че негови съществени съперници ще бъдат Георги Иванов - Гонзо и Димитър Бербатов.

Той разкри, че в случай че застане отпред на централата, в изпълкома няма да има притежатели или президенти на клубове.

" Искам в случай че мога да оказа помощ за българския футбол. Има неща в администрацията, които би трябвало да се трансформират. Имам концепция последователно част от администрацията на БФС да бъде трансферирана. Преди Боби Михайлов бях вицепрезидент на Иван Славков. Ние сме групов орган и президентът взема решение. За мен е чест, че най-старият столичен клуб ме издига (Славия). Някои от претендентите не ги познавам, само че ще се срещна. Не познавам сина на Сашо Манолов.

Всеки от претендентите има нещо рационално в своите визии. Всеки от нас би трябвало да вземе от другите претенденти това, което би било положително за футбола. Всеки има своите шансове, само че вземат решение делегатите. Смятам, че главните ми съперници ще бъдат Димитър Бербатов и Георги Иванов. Имам отлични контакти с тях. Нямам никакви дразги с тях. Има в живота неща, които са по-важни.

Винаги се натрупват негативи при толкоз години ръководство. Борислав Михайлов е направил доста хубави неща за българския футбол. Всеки началник позволява неточности. Доста се преекспонираше. Безспорно Стилиян Петров има качества, само че сега той е член на екипа на Бербатов. Бих бил отворен за всеки, който би оказал помощ за българския футбол, а Стилиян Петров е един от тях.

Последните 10 години не се случи това, което всички желаем - класиране на националния тим на огромен конгрес. Бяхме покрай класиране няколко пъти, само че не се случи. Нека не забравяме базата, която беше направена по времето на Борислав Михайлов ", каза Касабов пред " Спортал ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР