Кандидатът за президент на БФС и бивш шеф на Христо

...
Кандидатът за президент на БФС и бивш шеф на Христо
Коментари Харесай

Порточанов към Кариана: Не се отказвайте!

Кандидатът за президент на БФС и някогашен началник на Христо Порточанов изпрати намерено писмо и поддържа виципрезидена на Кариана Камелия Йосифова. Както е известно, Кариана ще приключи присъединяване си във Втора лига от Нова Година.

Публикуваме писмото без редакторска интервенция.

" ДО

Г-ЖА КАМЕЛИЯ ЙОСИФОВА -

Вицепрезидент на ФК „ КАРИАНА “ (ЕРДЕН)

УВАЖАЕМА Г-ЖО ЙОСИФОВА,

Разбирам и съчувствам за болката Ви за влошеното положение на вашия татко и искам бързото му излекуване.

Запознах се с отвореното Ви писмо, в което казвате, че ще напуснете шампионата след края на есенния полусезон. В това писмо казвате с какъв брой обич и поддръжка на фамилията е основан този сполучлив план – Вашия футболен клуб.

Споделям разочарованието Ви от неприятното ръководство на БФС. Всички ние, с наслада и горделивост, си спомняме за незабравимото лято на 1994 год., само че при такова ръководство на БФС надали ни чакат хубави дни. Уверявам Ви, че екипа, с който влизам в битката за председателското място на БФС, е от знаещи, можещи и финансово самостоятелни хора, които с голямо предпочитание ще работят за възвръщане на положителното име на българския футбол.

Ето за какво Ви апелирам да преразгледате решението си за овакантяване на Втора професионална футболна група. На нашия най-висш конгрес - Конгреса на БФС, ще имате опцията да кажете всичко, от което сте разочарована и дружно с всички сътрудници да намерим най-хубавото решение за обичаната ни игра. Силен български футбол без сериозен ангажимент от страна на страната ще бъде мъчно да бъде реализиран. Поради това, аз и екипът ми, ще подновим разговора с страната за положителното на нашата игра.

С почитание,

Христо Порточанов "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР