Кандидатът за президент на БФС Георги Захариев обяви пред делегатите,

...
Кандидатът за президент на БФС Георги Захариев обяви пред делегатите,
Коментари Харесай

Кандидат за президент на БФС се изгаври с Емил Костадинов

Кандидатът за президент на БФС Георги Захариев разгласи пред делегатите, че задачата му е била да повдигне спор за проблемите във футбола ни. Захариев е измежду шестимата, които се борят за шефското кресло в " Бояна ", като всеки един от претендентите се изрича поредно пред делегатите.

" Целта на моята кандидатура бе да повдигна спор по проблемите на футбола - футболни неща, методики, само че това не се получи. Благодаря на всички медии, които ми дадоха късмет да покажа вижданията си. Вината за липса на спор е на Борислав Михайлов, който го избягваше и не искаше да застане против другите претенденти. Имах концепция да покажа хрумвания, само че виждайки какво се случва се отхвърлих ", съобщи Георги Захариев.

" Много сме надалеч от всичко. Нямаше стратегии. Програмата на Борислав Михайлов е към този момент минала и споделиха, че е преизпълнена. Ако това е преизпълнена стратегия, няма смисъл да се написа стратегия. Имахме стратегии и аз, и Димитър Бербатов. Обръщам се към Емил Костадинов, който твърдеше, че другите екипи нямат стратегии. Г-н Костадинов, в случай че влезете в интернет и напишете Георги Захариев, и го напишете вярно, ще намерите програмата. Сред нас има хора по-големи от мен, които са съумели в живота ", уточни още Захариев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР