Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов заяви на среща

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов заяви на среща
Коментари Харесай

Бербатов: Надявам се на най-доброто, но се готвя и за най-лошото

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов съобщи на среща в Русе, че постоянно се надява на най-хубавото, само че се готви също и за най-лошото. В крайдунавския град той и Мартин Петров се срещнаха с представители на футболни клубове от района.

" Дори на моменти на хората да им е досадно, че за трети път ги събираме и им приказваме за неща, които и преди са чували, то би трябвало да бъде направено. Надявам се и другите кандидат-президенти да създадат сходно нещо, а не да си изберат два-три района и да кажат, че и те са създали същото.

Ние по тази причина се приготвяме и сега обикаляме. Клубовете не би трябвало да се поддават на подправени клюки или в случай че някой стартира да ги пропагандира от БФС, да подписват някакви заявления на хвърчащи листи и да се споделя, че желаят да се отсрочва Конгресът. Това го няма в устава под никаква форма. Ти може да поискаш събиране на Конгрес, само че не и отсрочване. В същото време това демонстрира страхът, който е обзел хората от БФС, тъй като те знаят какво идва и какво ги чака и желаят да отсрочат неизбежното във времето.

Имената, които чувате, слушам и аз. В същия миг ме интересува аз и моят екип какво вършим, моята акция и стратегия. Нямам терзание да премеря сили, с който и да е, както едно време мерих сили на терена, само че стига конкуренцията да бъде почтена, откровена и отворена пред всички ", сподели Бербатов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР