Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов зададе 6 въпроса

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов зададе 6 въпроса
Коментари Харесай

Бербатов пита Боби: Защо укривахте договора за мача с Естония, подписан от вас?

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов зададе 6 въпроса към водача на централата Борислав Михайлов след появилите се в пространството фотоси с Дан Тан.

Ето какво написа Бербатов:

" НЕЗАДАДЕНИТЕ ВЪПРОСИ КЪМ БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ ЗА ВРЪЗКАТА С БОСА НА ЧЕРНОТО ТОТО ДАН ТАН

Господин Михайлов, по какъв начин се чувствате като първия президент на футболна федерация, членка на ФИФА и УЕФА, документиран на фотография с определяния за необут на черното тото в целия свят Дан Тан? Каква оценка си поставяте за това достижение?

Как ще коментирате контракта броени дни след срещата ви с Дан Тан - контракт, който персонално вие подписвате с следена от Дан Тан компания за мача на националния тим на България против Естония (2:2 с четири дузпи), анулиран от ФИФА и публично разгласен за проведен за облага от спортни залагания?

Защо след анулирания от ФИФА мач България - Естония Footy Media International, казахте, че нямате визия кой и какво стои зад нея, в случай че дни по-рано сте били в Сингапур дружно с Костадин Хаджииванов и стоящия зад компанията, с която подписвате, Дан Тан?

Защо договорът сред БФС и Footy Media International, подписан от вас, е прикриван толкоз години?

Като герой против манипулирането на мачове, съобщихте ли на ФИФА и УЕФА, че сте били на събиране с определяния за необут на чернота тото в света Дан Тан и с Костадин Хаджииванов?

Как ще коментирате обстоятелството, че документираната на фотографията колекция е определяна като проведена от Дан Тан среща с европейските му сътрудници? И по-конкретно - разкритието на наказания за споразумяване на мачове сингапурец Уилсън Радж Перумал пред прокурори и описаното персонално от него в книгата му:

" Същата вечер Дан провежда Новогодишна вечеря с европейските му сътрудници и фамилиите им. Всички те летяха до Сингапур и бяха настанени в Shangri-La Hotel. Минах просто да им кажа " здрасти ".

Адмир и Дино беше там с различен член на синдиката, Коста от България... Коста имаше друг, неповторим метод за свързване с тимовете: до момента в който аз се обръщах към играчи, треньори и съдии, той отиваше непосредствено при президент на клуб или ПРЕЗИДЕНТ НА ФУТБОЛНА АСОЦИАЦИЯ "? ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР