Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов за пореден път

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов за пореден път
Коментари Харесай

Бербатов призова за оставки в БФС

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов за следващ път прикани за оставката на настоящето управление на футболната ни централа и свикването на почтен съединителен Конгрес.
„ Здравейте на цялата ни футболна общност. След снощния дуел думите са непотребни, само че дейностите са наложителни. Единственото вярно деяние в тази ситуация е оставка на актуалното управление на БФС. 15-годишното им ръководство ни докара до тук. Липсата на съответна, професионална работа с децата ни докара до тук “, показа Бербатов.
„ Призовавам цялата футболна общественост, дано не бъдем безразлични. Пасивността също е позиция. Няма значение кой от кой тим е. Всички сме българи, всички имаме деца и всички желаем бъдеще за нашите деца тук, в България “, добави той.
„ Обръщам се към всеки футболен активист, всеки футболен почитател, всеки родител, чието дете тренира футбол, всеки работещ и искащ да се развива във футбола, хора, не бъдете безразлични. Изразявайте своето мнение, борете се за бъдещето на своите деца, които желаят да играят футбол, пожелайте смяна. Въпросите са доста. Колко още ще чакаме? Защо заобикаляме проблемите и тяхното решение? Искаме ли тази мъка да продължава? Къде е моралът? Къде е професионализмът? Къде са решенията? След всеки мач чуваме едно и също от ръководещите футбола ни. Това са ни опциите. Време е да се даде късмет на хора с други благоприятни условия, с друга визия, с друго отношение към ръководството на футбола. Черно тото, снимкови доказателства с шефовете на черното тото, корупция, унизителни резултати на националния тим, липса на каквато и да е методика и развиване на футбола ни и на децата ни. И още, и още, и още.
Искаме оставката на настоящето управление на БФС и привикване на почтен съединителен Конгрес, който да избере нов законен президент на БФС “, приключи Бербатов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР