Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов се срещна с

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов се срещна с
Коментари Харесай

Бербатов на обиколка из страната

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов се срещна с клубовете от Пловдивски район. Бербо и Петър Величков се видяха с представители на повече от 50 клуба на трибуната на стадион “Марица”.

“Кампанията ни е открита и една от задачите ни е да се забележим с тимовете в България. В момента сме в Пловдивски район. Поканихме ги, с цел да поговорим, да ни изслушат още веднъж. Да има един тип разговор, с цел да може да започва смяната. И по-късно всеки да си реши дали си заслужава или са удовлетворени от моментното състояние”, сподели Бербатов.

“Шансът е огромен да има Конгрес преди февруари, тъй като задачата на срещите е да покажем, че би трябвало да има ексклузивен конгрес. Важно е да се срещнем с тимовете, да засвидетелстваме уважението си, да ги изслушаме и да им показва концепциите си персонално. Програмата ни я вършим в придвижване, следва ни да организираме срещи в Благоевградски район. София и още други места. Важно ми е да се забележим с хората, по какъв начин ще реагират, какво имат да кажат и ще си направя някакви заключения. Програмата ни е отворена, тъй като, когато приказваш с хората, могат да се родят нови хрумвания или мнение, за което ние не сме се сетили, тъй като съм надалеч от мисълта, че знаем всичко”, сподели още Димитър.
` + `` + `` + `` + `` + `` + `` + ` ` + `` + obj.hostSite.toLowerCase() + `` + `` + `` + `` + ``); if (!$(`.native-ad-suggested-news`).length) { $(`.ls-sideblock-wrap.mob-view`).before(nativeAdd); } } else { setTimeout(function () { showNative(obj); }, 1000); } }, 1000); }
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР