Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов разпространи видео, в

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов разпространи видео, в
Коментари Харесай

Бербатов: БФС присвои част от нашите идеи

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов популяризира видео, в което показа кои от концепциите на него и екипът му са били присвоени от настоящето управление на футболната централа.

Ето какво демонстрираха в клипа от екипа на Бербатов във “Фейсбук ” страницата “Р-Еволюцията е тук ”:

“Въвеждане на минимални критерии за употребявани на играчи до 21 години 

“В началото на 2021 след съвещание на Изпълнителния комитет БФС разгласи своите „ огромни “ промени в наредбата за Първанствата и шампионатите, като вкарва финансови тласъци за тимовете, които употребяват млади играчи най-малко 45 минути всеки мач. Димитър Бербатов и екипът му показаха като едни от най-важните цели правенето на 10-годишна тактика за детско-юношеския и аматьорския футбол. Именно там екипът ни дава предложение, че би трябвало да има освен условие, а и тласъци за присъединяване на футболисти до 21 години в професионалния и аматьорския футбол. Едва по-късно Изпълнителния комитет на БФС излиза с публично решение, че за състезател, който е на възраст до 21 години и взе участие най-малко 45 минути в дуел за шампионата БФС ще заплаща 250 лв. във всеки един случай ”.

Задължителна работа по план на УЕФА „ Футболна федерация на бъдещето “ за стратегическо развитие 

“В началото на 2022 година Борислав Михайлов се похвали, че похвали, че БФС е една от първите федерации, която е почнала работа по този план, което си беше откровена неистина. Работата на БФС с УЕФА по „ Футболна федерация на бъдещето “ стартира доста след конференцията на екипът ни, на която им подсказахме за тази наложителна стъпка. На процедура се прави нещо, което по този начин или другояче е наложително. ”

Намаляване на разноските на клубовете и въвеждане на електронно картотекиране за аматьорските клубове 

“Година, откакто ние анонсирахме опциите за понижаване на разноските и въвеждане на електронно картотекиране за аматьорските клубове, Борислав Михайлов разгласи „ революционно “ развиване в дигитализацията на БФС ” 

“Като цяло това са единствено някои от присвоените неща. Присвоиха се и доста други, в което няма нищо неприятно, откакто е в полза на българския футбол. За страдание би трябвало да отбележим, че тези хора нито са способни да основават нещо сами, нито да го вкарат в действителния футболен живот, да го държат функциониращо и да го доразвиват ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР