Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов не се притеснява,

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов не се притеснява,
Коментари Харесай

Бербатов: Няма проблем, че не съм "таргет"

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов не се тормози, че не е " таргет " на сегашния началник на футбола Борислав Михайлов.

Бившият нападател на " Манчестър Юнайтед " се срещна с представители на софийските клубове на стадион " Българска войска " и показа концепциите си за смяна.

" Аз приказвам едно и също на всички срещи, нищо ново не споделям. Някой път има въпроси, които ни се задават. Става прекрасен разговор. Важна ми е противоположната връзка. Аз съм надалеч от мисълта, че знам всичко. Накрая ние го вършим за тимовете. Те си знаят проблемите и би трябвало да ми ги кажат ", сподели Бербатов пред медиите след срещата.

Снимка: Lap.bg

" Ние си работим по проект, раздаваме декларациите за свикването на ексклузивен конгрес. Някои от клубовете не бяха на срещата. Аз върша каквото си зависи от мен. Накрая ще си кажа, че съм направил всичко както би трябвало. Никой да не идва да ми приказва след това за футбол, в случай че си изберат сегашната обстановка ", добави той.

Той разяснява и отговора на Михайлов, който на последното съвещание на изпълкома разяснява, че " Димитър Бербатов не му е таргет ".

" Дали е подценяване от Борислав Михайлов, или не, не знам какво значи, че не съм таргет. Всеки си има право на мнение. Аз не се укривам от никого. Излизам, приказвам, дадох ви да снимате. Аз не си изобретявам нещата, които приказвам, има ги на всички места. Ако настоящето управление стартира да краде от концепциите, вие ще го знаете. Лесно е да тръгнеш да искаш да правиш нещо, като си опрян до стената. Ще подвигна и аз телефона и ще кажа да гласоподават за мен. Моля ви се, задавайте съответните въпроси. Ако не отговори, задавате идващ въпрос. Как завоюваха като не обикаляха страната? ", обърна се той към публицистите.



" Аз имам фондация 12 години. Знаете ли по какъв начин се ръководи фондация. Колкото и непретенциозен управнически опит да има човек – ръководи, делегира, взима решения. Там взимаш решения за орисите на деца. Отговорността е още по-голяма, а екипът ми е още по-малък там. Да, може да наподобява непретенциозен опит, само че 12 години като трупаш капка по капка става огромен опит. Аз съм приключил и състезателен мениджмънт. Ако някой ми каже, че в днешно време дипломите не са значими, ще го приема. Стругари, машинисти… Лесно е да приказваме по този начин. Да не учим и да не вървим на учебно заведение тогава. Да кажем на децата да не вървят, тъй като не ви трябват дипломи. Ако това е по този начин, да го вършим. Няма да вършим нищо ".

Снимка: Lap.bg

" Не знаят хората какъв дебелоглав съм и по тази причина съм съумял до момента. Сега ново занятие, разнообразни компликации. Моята цел е да покажа. Дадох им оръжията. Те би трябвало да създадат избора и смяната. Аз си не преставам по моя път, само че желая да им оказа помощ. Брутално прям съм с тях. Трябва да има разнообразни критерии и да се правят нещата както би трябвало и в случай че футболните хора не покажем, че носим смяната, тогава не знам какво би трябвало да се случи ".

" Ако и февруари няма конгрес, вие би трябвало да задавате неуместните въпроси. Аз не взимам отношение, тъй като се пробвам да съм над тези неща. Ясно е, че няма какво повече да каже Борислав Михайлов и се измъква. Ние сме тук и приказваме с всички намерено ", добави още той.

Вижте повече във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР