Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов коментира предложението на

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов коментира предложението на
Коментари Харесай

Бербатов е против идеята на Касабов за липса на мандатност

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов разяснява предлагането на и.д. сега и негов съперник за поста Михаил Касабов, който се разгласи за унищожаване на мандатността в централата.

" Аз съм срещу с цялото ми сърце против премахването на мандатността. Трябва да има мандатност, тъй като другояче ще настъпи корупция. Защо Михаил Касабов желае да няма? Това би трябвало да го попитате него. Сега няма мандатност и виждате до каква степен сме докарани. Ти би трябвало да знаеш по кое време да спреш.

Лично аз съм се чул и с Левски, и с ЦСКА, и с Локото и с всички огромни клубове, с цел да ги поканим на срещата през днешния ден. Дадени са им стратегии и предложения. Очаквам ги и се надявам да ги забележим на срещата. Показали сме им нужното почитание ", добави Бербатов,

" Поканили сме всички огромни тимове и ще забележим дали ще участват на срещата.

Това, че има повече претенденти от БФС, това демонстрира, че има някакво противоречие. Дали е целеустремено или в действителност има различия, ще разберем на Конгреса. Аз персонално виждам моя екип и възможностите ни за триумф ", продължи той.

" Очакваме, че ще бъде гласувана оставката на Борислав Михайлов. Гласуването на оставката е волеви акт и не би трябвало да се гласоподава. Тя би трябвало да бъде призната от делегатите. Сега ще бъде назад. Сега вотът ще бъде скришен, ще се гласоподава.

Не се колебая, че клубовете са стигнали до този миг, в който са осъзнали, че би трябвало да гласоподават оставката на Борислав Михайлов ", сподели още Бербатов.

" Ако няма мандатност, властта опиянява. Ако няма мандатност, след 18 години несъмнено ще бъдем като тях, тъй като властта е неприятно нещо. Създава привички, които мъчно можеш да изкорениш ", добави на собствен ред Стилиян Петров.

" Ние не желаеме да сме тук 20-25 години. Ние желаеме да изградим нещо за футбола и идващият да има базата да надгражда. За това споделяме, че това не е наша самоцел. Ние желаеме развиването на българския футбол. Хората към този момент имаха 18 години ", сподели още Стенли.
 Стилиян Петров проучва съперниците на Бербатов за началник на БФС
Стилиян Петров проучва съперниците на Бербатов за началник на БФС

Петьо Костадинов е част от статуквото, сподели някогашният национал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР