Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов изгледа победата на

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов изгледа победата на
Коментари Харесай

Бербатов: 1:0 - хубава, грозна игра, няма значение...

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов изгледа успеха на България с 1:0 над Литва. След нея някогашният национал направи коментар за видяното на терена, а също по този начин за срещата му в ложите на стадиона с сегашния президент на футболния съюз Борислав Михайлов, с който не са в по никакъв начин положителни връзки.
 Емоционалният Ясен: Една дребна крачица, само че тя е сладка!
Емоционалният Ясен: Една дребна крачица, само че тя е сладка!

" Атмосферата е в действителност прелестна и мисля, че този тим има бъдеще "

" Изморен мач, тъй като момчетата бяха малко изморени. В такива мачове ти би трябвало един гол. Важни са такива моменти, в които да победиш с 1:0 - хубава игра, грозна игра... няма значение ", сподели Бербатов, след което разяснява неловката обстановка в ложите - срещата му с Михайлов.

" Когато се тръгне по този път, по който аз съм поел, постоянно ще има косвени жертви. Когато някой се бори за нещо с другия, няма смисъл от приказки и двуличие. Бъди мъж и си отстоявай своето.

Ако конгресът беше минал на 25 юни, нямаше да се занимаваме с тези истории. Разпитът в прокуратурата? Хората работят, събират си доказателства и в случай че решат, че има доказателства, ще си създадат следствия.

Съдът би трябвало да се произнесе и да свика конгрес, тъй като това е вярното нещо.

В тази конкуренция постоянно има мръсни номера и удари под кръста. Така беше и на терена, а и в живота е по този начин ", сподели Бербатов.
 Чочев: Тази победа ще е от огромно значение за нас
Чочев: Тази победа ще е от огромно значение за нас

" Колективът ни е страховит "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР