Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и неговия екип

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и неговия екип
Коментари Харесай

Бербо и екипът му с нова атака по БФС

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и неговия екип разгласиха във Facebook нова позиция като имитация на отговора на БФС по отношение на решението на Софийски градски съд, че Конгресът на БФС от 18 март 2022 година е бил нелегално анулиран.

Публикуваме позицията на Бербатов и неговия екип без редакторска интервенция:

БФС, СЪДЪТ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) Гражданско отделение КАЗА: " КЛУБОВЕТЕ СА ЗАЕЛИ ПРИНЦИПНО ПРАВИЛНАТА ПОЗИЦИЯ! " НЕ ЛЪЖЕТЕ, А ВЪРНЕТЕ НЕПРАВОМЕРНО ИЗХВЪРЛЕНИТЕ КЛУБОВЕ!

Съдът е безапелационен в решението си! Публикувахме цялото решение от 27 септември 2022 година Всеки може да го види и прочете!

На вниманието на всички прилагаме директни цитати от правосъдното решение:

" За членовете на сдружението е зародила неизясненост по отношение на това дали ще бъде или не извършен конгрес на 18.03.2002 година, като всеки от тях е интерпретирал последващото решение на ИК по личен метод /от една страна решението от 01.03.2022 година не е оповестено в регистъра по партидата на сдружението, а от друга - е оповестено в уеб страницата на сдружението, който пък не е в плануваните в член 37, алинея 5 от устава метод на уведомление/

"...при основаната неизясненост за провеждането му и бездействието на администрацията в тази посока. "

"...за Изпълнителния комитет не е съществувала към този момент опцията да анулира към този момент взетото решение. "

"...последващо взето от ИК, на 01.03.2022 година решение за анулация на решението за привикване на общо заседание, не е произвело правно деяние и свикването не е опорочено на това съображение. "

"...част от клубовете са положили спомагателни старания за реализиране на откритите процедури, като са възприели кардинално вярната позиция за неуважение на решението на ИК от 01.03.2022 година. "

Съдът споделя в прав текст: Клубовете, явили се и взели участие в конгреса на 18.03.2022 година, са възприели " кардинално вярната позиция за неуважение на решението на ИК от 01.03.2022 година "!

Това ни навежда на мисълта, че управлението на БФС съзнателно не връща изключените клубове, с цел да не могат да гласоподават на предстоящ конгрес на БФС, по презумпцията, че ще гласоподават срещу настоящето управление на БФС.

Именно с оглед направените констатации от съда в решението, обявихме, че Изпълнителният комитет на БФС би трябвало неотложно да възвърне членските права на непозволено изключените 62 клуба за присъединяване им в изцяло законно свикания и неизменен Конгрес на БФС на 18 март 2022 година

Съдът е безапелационен, че от БФС не са отменили конгреса законно, а клубовете, издигнали претендент и явили се на конгреса, са заели " кардинално вярната позиция "!

Предвид новите условия е кристално ясно, че на база на правосъдното решение, БФС би трябвало да върне изключените клубове! Ако желае в действителност да бъде правилен и да съблюдава закона, както неведнъж твърди. Съдът даде правните учредения несправедливостта да бъде поправена!

Затова написаното от БФС е една огромна лъжа!

Отново им подсещаме - това са директни цитати от правосъдното решение! Съдът ви го споделя! Казваме ви го и ние - върнете непозволено отстранените клубове на база на правосъдното решение!

Междувременно, по кое време ще публикувате мнението на БФС за потвърдените връзки сред Борислав Михайлов и спрягания за необут на черното тото Дан Тан? Ето ви още един път въпросите, на които Михайлов го е боязън да отговори:

Как се чувствате като първия президент на футболна федерация, членка на ФИФА и УЕФА, документиран на фотография с определяния за необут на черното тото в целия свят Дан Тан? Каква оценка си поставяте за това достижение? При състояние, че преди време си писахте шестица за бистрота и битка с корупцията?

Как ще коментирате контракта, подписан броени дни след срещата ви с Дан Тан, който персонално вие подписвате с следена от Дан Тан компания за мача на националния тим на България против Естония (2:2 с четири дузпи), анулиран от ФИФА и публично разгласен за проведен за облага от спортни залагания?

Защо след анулирания от ФИФА мач България – Естония, казахте за Footy Media International, че нямате визия кой и какво стои зад нея, в случай че дни по-рано сте били в Сингапур дружно с индивида, изравен зад компанията, с която подписвате, Дан Тан?

Защо договорът сред БФС и Footy Media International, подписан от Вас, е прикриван толкоз години?

Като герой против манипулирането на мачове, съобщихте ли на ФИФА и УЕФА, че сте били на събиране с определяния за необут на черното тото в света Дан Тан?

Как ще коментирате обстоятелството, че документираната на фотографията колекция е определяна като проведена от Дан Тан среща с европейските му сътрудници? И по-конкретно - разкритието на наказания за споразумяване на мачове сингапурец Уилсън Радж Перумал пред прокурори и описаното персонално от него в книгата му: " Същата вечер Дан провежда Новогодишна вечеря с европейските му сътрудници и фамилиите им. Всички те летяха до Сингапур и бяха настанени в Shangri-La Hotel. Минах просто да им кажа " здрасти ". Адмир и Дино беше там с различен член на синдиката, Коста от България... Коста имаше друг, неповторим метод за свързване с тимовете: до момента в който аз се обръщах към играчи, треньори и съдии, той отиваше непосредствено при президент на клуб или ПРЕЗИДЕНТ НА ФУТБОЛНА АСОЦИАЦИЯ "?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР