Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и екипът му

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и екипът му
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Ако ще се кандидатираш за президент на БФС, трябва да излезеш от неговите структури

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и екипът му дефинираха акцията си като " положителна и друга ", вследствие на което от ден на ден клубове показват намерено своята поддръжка за някогашния футболист в борбата му да оглави родната централа.

Изказването на Бербатов пристигна по време на среща с клубовете от община Пловдив, на която той и неговите доближени, измежду които беше и Стилиян Петров, показаха програмата си за развиване на българския футбол и приканиха другите претенденти да създадат същото, с цел да могат гласоподавателите да бъдат осведомени и да вземат своето демократично решение по време на Конгреса.

" Ако те не го създадат, както ние го вършим, тогава аз го споделих и преди... въз основата на какво те ще имат искания да кажат на клуба – изберете ме, в случай че те не са се срещнали с клубовете и не са ги срещнали с програмата си ", счита голмайстор №1 в историята на националния тим.



По време на събитието Димитър Бербатов показа още, че би желал да научи решенията на Михаил Касабов и Георги Иванов по отношение на издигнатите им кандидатури, тъй като те биха породили спор на ползи.

" Поражда избрани въпроси цялото това нещо. Конфликт на ползи има под някаква форма. Тези неща би трябвало да бъдат изчистени, с цел да може в това време конгресът да бъде по почтен и либерален метод ", счита кандидатът за президент на БФС.

" Ако някой те издигне и ти приемеш, несъмнено, това значи, че ти би трябвало да излезеш от структурите на БФС да можеш да покажеш, че ти в действителност няма да си в организацията на конгреса и да дърпаш нещата към себе си ", сподели още Бербатов.

Накрая някогашният състезател на ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Монако и други акцентира за следващ път, че единственото, което той и неговият екип желаят е един почтен конгрес.

" Ние желаеме просто един почтен конгрес. Това, което ние предлагаме, което желаеме да създадем, ние го вършим пред всички. Както пред клубовете, по този начин се срещаме и с кметовете, с цел да ги срещнем с програмата, метода на работа, финансирането, плановете които сме подготвили ", приключи Димитър Бербатов.

По-рано в границите на днешния ден претендентът за президент на БФС и Стилиян Петров се срещнаха и с кмета на Пловдив Костадин Димитров, който изрази поддръжката си за техния екип със фотоси в обществените медии.

Автор: Мария Павлова-Кръстева



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР