Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов говори пред делегатите

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов говори пред делегатите
Коментари Харесай

Бербатов: Трябва да бъдем обединени

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов приказва пред делегатите по време на Извънредния конгрес на БФС. След него приказваха и Петьо Костадинов и Георги Захариев.
Прочетете още
“Решенията, които се взимат през днешния ден тук са за бъдещето на българския футбол. Денят настъпи за смяна. Всеки от вас ще направи изборът, който мисли, че е сполучлив. Ние с моя екип обиколихме страната за трети път. Тази обединеност, която всички търсим стартира с вас. Вие сте тези, които вземат решение. Във ваши ръце е бъдещето на футбола. Както ние сме обединени със Стилиян и Мартин. Въпреки опитите да бъдем разграничени. Трима е по-добре от един и по тази причина сме дружно от толкоз дълго време и ще продължим да бъдем. Важно е да се обедините за развиването на българския футбол ”, сподели Бербатов.

Ето какво съобщи и Георги Захариев:

" Помолих за презентация, с цел да мина по няколко точки. Искам да попитам дали българският футбол върви в вярна посока? Къщата на българския футбол гори. Трябва бързо и внезапно да взимам решение за българския футбол. Плавен преход? Какво желаете? Плавно да се класираме за Световно през 2268 година ли?

Ние би трябвало да търсим обединяване, само че това би трябвало да става по планове, смяна и хрумвания. Молбата ми е да бъдете смели. Гласувайте наложително ", съобщи Захариев.

Изявлението на Петьо Костадинов:

“Ще изисквам не прочувствени, а професионални причини. Как бих могъл да ви виждам в очите и да приказвам за развиване, в случай че нямах зад тила си над 200 проведени публични мача. Не бива да се съмнявате, че ще положа интензивна грижа за развиване на младите състезатели.

Уважаеми сътрудници, мога да продължа още дълго, с цел да ви уверя, че съм наясно със запетаите за действието на българската футболна система. Нямаме обвързаности с нито един политически кръг. Всички са специалисти. Изборът е ваш ”, съобщи Костадинов.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР