Кандидатът за президент на БФС – Георги Иванов, се обърна

...
Кандидатът за президент на БФС – Георги Иванов, се обърна
Коментари Харесай

Гонзо: Подавам ръка на всеки, който иска да помогне на българския футбол

Кандидатът за президент на БФС – Георги Иванов, се обърна към делегатите по време на за избиране на нов началник на нашия футбол. Иванов акцентира, че е подготвен да „ подаде ръка “ към всеки един различен претендент президент в името на българския футбол.

Иванов призна, че задачата му е развиването на детско-юношеския футбол в страната и създаване на районни футболни центрове.

„ Заставам пред вас с общата ни пристрастеност към футбола. Познавате ме като човек, койт не познава компликациите и е посветил живота си на българския футбол. Действията са по-важни от думите, а точно това е методът, който предлагам за бъдещето. Във футбола стабилността е в основата на триумф. Това е правилото. Тя не значи неподвижност и отвод от промени. Те са неизбежни, само че би трябвало да станат по този начин, че да не подкопават основите. Трябва да си вземем поучения от предишното и да проучваме грешките си. Трябва да извадим верните заключения. Грешките са част от процеса на развиване. От основно значение е тактиката за ДЮШ – фокус върху създаване на центрове, интензивно подкрепяне на школите. Ще създадем районни центрове за тренировки. Ще организираме постоянни образования за курсове на треньори. Всеки един аспект ще опитаме да разширяваме. Много значимо за мен ще бъде прозрачността на ръководството. В една епоха, в която информацията е по-достъпна от всеки път, е основно нашите дейности да се виждат за оценки. Това ще укрепи нашата позиция на всякакво равнище. Прозрачно значи отчетност и отговорност. В духа на тези две неща ще подам ръка на останалите претенденти, които могат да оказват помощ за българския футбол. Това ще надмогне нашите разлики. Нека оставим настрани персоналните упоритости и се съсредоточим върху най-хубавото за нашия футбол “.

„ Гласувайте не за думите, а дейностите. Трябва да работим дружно за бъдещето на българския футбол. Трябва да оставим постоянна основа за идващите генерации “, приключи Георги Иванов – Гонзо.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР