Кандидатът за президент на Барселона Виктор Фонт изрази мнението, че

...
Кандидатът за президент на Барселона Виктор Фонт изрази мнението, че
Коментари Харесай

Кандидат за президент на Барселона: Гризман не трябваше да бъде привличан

Кандидатът за президент на Барселона Виктор Фонт изрази мнението, че прехвърлянето на Антоан Гризман на " Камп Ноу " не е бил верен ход. Според него тази договорка, както и други сходни, са правени от хора, които нямат нищо общо с футбола. Намеренията на Фонт са да промени това с назначението на Чави Ернандес, който освен ще има решаващата дума за бъдещите прехвърляния, само че ще има и основна роля в убеждаването на Лионел Меси да остане в Барселона.

" Ясно е, че Барселона не трябваше да притегля Гризман, тъй като той играе на същата позиция като Меси. Този трансфер бе следен от президента на Барселона, който не е футболен човек.

Чави е най-хубавата персона, която може да оглави планът. Той най-добре може да убеди Меси да остане. Двамата се познават добре, а аз знам, че Лео има вяра в качествата на Чави. Неговата роля ще бъде доста значима. Меси е незаместим.

Ако Чави изиска от мен да вземем Серхио Рамос и това е икономическо преференциално, бих го привлякъл ", съобщи Фонт пред Cadena Cope.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР