Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Градев посочи

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Градев посочи
Коментари Харесай

Градев предложи Стилиян Петров да е обединителната фигура на Конгреса на БФС

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Градев уточни Стилиян Петров като индивида, който може да сплоти родния футбол. В изявление за предаването „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия юристът съобщи, че чака бойкот на идния Конгрес.

„ Ако разсъдъкът надделее, всички претенденти би трябвало да се обединим в една кандидатура. Ние даваме мотив на статуквото да остане на власт. Досегашното управление желае да саботира Конгреса и да апелира каквото и решение да се вземе. Според мен на Конгреса би трябвало да отиде единствено един претендент, който да мине през парадния вход и да завърши цирка. Да забележим по какъв начин ще апелират единствено един претендент. Бутат се умишлени кандидатури, които целят да скапват обединяването “, показа той.

Експертът по спортно право уточни опита си, с който може да способства за развиването на футбола и нас.

„ Нито един от съперниците ми не е реалист. Аз съм единственият, който е постигнал нещо като управленец в спортна федерация. Шест месеца управлявах шахмата и съм европейски първенец на отборно равнище. Нито един от съперниците ми няма офис-щаб. Никой не подлага на критика случилото се през последните 18 години, като се изключи Димитър Бербатов “, добави той.

Според него Стилиян Петров е фигурата, която има нужните качества, с цел да реализира обединяване във футбола.

„ Трябва да има една фигура и това е Стилиян Петров. Не желая да разсичам екипа на Бербатов. Има единствено едно име, което може да събере всички на едно място. Той е всичко в едно. Аз виждам комуникативност единствено в него. Всеки от нас има качества, само че не задоволително, в това число и аз. Има един, който може да употребява качествата на всички. Изпълкомът е най-важният орган, само че президентът е сплотяващият човек. Ако няма обединяване, ще си приказваме единствено неприятни неща през идващите 4 години “, добави той.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР